Tuinbank Cannes blauw 160 cm

199.
00
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Kleurfamilie: Blauw
  • Materiaal: Hardhout

Tuinbank Cannes blauw is een tuinbank met een vintage look. De bank is gemaakt van eucalyptushout. Door de antiek blauwe kleur ziet de bank er "geleefd" uit, waardoor de bank die echte vintage look krijgt. Combineer de bank met een paar leuke kussens en je bent klaar om lekker te loungen in je tuin of op het terras. De tuinbank is ook verkrijgbaar in een antiek witte kleur.

Afmetingen
Tuinbank Cannes blauw 43 centimeter hoog, 160 centimeter breed en 50,5 centimeter diep.

Onderhoud gelakt meubel
Je maakt als eerste je meubel schoon door deze te af te spuiten met water en te ontvetten. Vervolgens kan je het meubel schuren met een fijne korrel schuurpapier en na het schuren stofvrij maken. Neem het meubel af met een licht vochtige doek en breng als laatste gelijkmatig aan. Bij het schoonmaken van je meubel, gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen maar een zachte borstel, groene zeep en lauw water. Hout is een natuurlijk materiaal waarvan het uiterlijk zal veranderen wanneer het wordt blootgesteld aan de weerselementen. Hierdoor kunnen kleine scheuren ontstaan en/of verandering van kleur optreden, dit zijn natuurlijke eigenschappen van hardhout. Houten meubelen vragen om regelmatig onderhoud.

Opslag
Om jarenlang plezier te hebben van uw meubel geniet het de aanbeveling om na het seizoen het meubel onder een beschutting te plaatsen, af te dekken met een hoes of binnen op te bergen. Het meubel droog en nooit helemaal luchtdicht afdekken, om schimmel en vochtplekken te voorkomen.

Constructie
Controleer elk seizoen, indien van toepassing, of het bevestigingsmateriaal van uw meubel nog stevig genoeg vastzit en draai dit zo nodig aan.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Tuinbank
Productnummer 515402
Gewicht product 15000 gr
Hoogte product 43.0 cm
Lengte product 50.5 cm
Breedte product 1.6 m
Merk PURE
Algemeen
FSC-keurmerk Ja
Kleurfamilie Blauw
PEFC keurmerk Nee
Materiaal Hardhout
Met rugleuning Ja
Met armleuning Ja
Type Tuinbank
Kleur Blauw
Afmetingen
Zithoogte 44.0 cm
Zitdiepte 45.5 cm
Hoogte armleuning 80.0 cm
Breedte armleuning 2.2 cm
Gebruik
Geschikt voor aantal personen 3.0
Geleverd als bouwpakket (te monteren) Ja
Technische kenmerken
Inklapbaar Nee
Maximale belasting 120.0 kg
Accessoires
Kussen meegeleverd Nee
Reviews worden geladen

Recent bekeken