349.
00
Dit product is uit ons assortiment

Productomschrijving

  • Kleurfamilie:Bruin
  • Materiaal:Hout
  • Voorbehandeling hout:Gelakt

Tafel Pippa is een gemaakt voor de sfeervolle tuinen. Deze tafel is extra smal waardoor je intiem met elkaar kan dineren of ontspannen na een lange werkdag. Dankzij de balk over de lengte van tafel kun je deze tafel helemaal personaliseren, door haken te bevestigen met bijvoorbeeld accessoires of bijvoorbeeld lampjes. De tafel Pippa is gemaakt van een wit gelakt houten frame met een geoliede houten tafel er tussen. Tafel Pippa is geschikt voor 8 personen. Omdat hout een natuur product is gaat het na verloop van tijd leven. Alle houten tuinmeubelen zijn voor behandeld met een olie laag, na verloopt van tijd kunnen er scheurtjes en verkleuring ontstaan. Met de juiste behandeling blijft het hout lang mooi van kleur. Het hout is FSC gecertificeerd.

Afmetingen
Het tafel is 220 centimeter lang en 72 centimeter breed en het frame is 200 centimeter hoog.

Onderhoud geolied en gelakt hout
Een houten tuinmeubel moet je gemiddeld 1 a 2 keer per jaar behandelen. Je maakt als eerste je meubel schoon door deze te af te spuiten met water en te ontvetten. Vervolgens kan je het meubel schuren met een fijne korrel schuurpapier en na het schuren stofvrij maken. Neem het meubel af met een licht vochtige doek en breng als laatste tuinmeubelolie of lak gelijkmatig aan. Bij het schoonmaken van je meubel, gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen maar een zachte borstel, groene zeep en lauw water.

Opslag
Om jarenlang plezier te hebben van uw meubel geniet het de aanbeveling om na het seizoen het meubel onder een beschutting te plaatsen, af te dekken met een hoes of binnen op te bergen. Het meubel droog en nooit helemaal luchtdicht afdekken, om schimmel en vochtplekken te voorkomen.

Constructie
Controleer elk seizoen, indien van toepassing, of het bevestigingsmateriaal van uw meubel nog stevig genoeg vastzit en draai dit zo nodig aan.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 602760
Gewicht product 272000 gr
Hoogte product 2.0 m
Lengte product 72.0 cm
Breedte product 2.2 m
Merk Geen
Duurzaam Nee
Algemeen
FSC-keurmerk Ja
Kleurfamilie Bruin
Materiaal Hout
Uitschuifbaar Nee
Afmetingen
Hoogte tot onderkant tafel 71.0 cm
Dikte tafelblad 2.5 cm
Gebruik
Geleverd als bouwpakket (te monteren) Ja
Geschikt voor aantal personen 8.0
Technische kenmerken
Voorbehandeling hout Gelakt
Reviews worden geladen

Recent bekeken