Tafel Jack naturel 220 cm

€ 999.00
749.
25
Aanbieding t/m 07-06-2020
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Kleurfamilie: Bruin
  • Materiaal: Hout

Tafel Jack is een echte blikvanger voor in de tuin. Deze robuuste tafel is groot genoeg om het gezin of vrienden aan te dineren. Om je persoonlijk stijl te laten zien combineer je de tafel met verschillende stoelen. Deze tafel is gemaakt van teakhout. Omdat hout een natuur product is gaat het na verloop van tijd leven. Alle houten tuinmeubelen zijn voor behandeld met een olie laag, na verloopt van tijd kunnen er scheurtjes en verkleuring ontstaan. Met de juiste behandeling blijft het hout lang mooi van kleur.

Afmetingen

De tafel is 220 centimeter lang, 100 centimeter breed en 76,5 centimeter hoog.

Onderhoud geolied meubel
Een houten tuinmeubel moet je gemiddeld 1 a 2 keer per jaar behandelen. Je maakt als eerste je meubel schoon door deze te af te spuiten met water en te ontvetten. Vervolgens kan je het meubel schuren met een fijne korrel schuurpapier en na het schuren stofvrij maken. Neem het meubel af met een licht vochtige doek en breng als laatste tuinmeubelolie gelijkmatig aan. Bij het schoonmaken van je meubel, gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen maar een zachte borstel, groene zeep en lauw water.

Opslag
Om jarenlang plezier te hebben van uw meubel geniet het de aanbeveling om na het seizoen het meubel onder een beschutting te plaatsen, af te dekken met een hoes of binnen op te bergen. Het meubel droog en nooit helemaal luchtdicht afdekken, om schimmel en vochtplekken te voorkomen.

Constructie
Controleer elk seizoen, indien van toepassing, of het bevestigingsmateriaal van uw meubel nog stevig genoeg vastzit en draai dit zo nodig aan.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 602773
Gewicht product 73000 gr
Hoogte product 76.5 cm
Lengte product 100.0 cm
Breedte product 2.2 m
Merk Geen
Ecocheque Nee
Algemeen
Kleurfamilie Bruin
Uitschuifbaar Nee
FSC-keurmerk Ja
Vorm Rechthoekig
Type Eettafel
Materiaal Hout
Afmetingen
Hoogte tot onderkant tafel 73.0 cm
Dikte tafelblad 4.0 cm
Gebruik
Geleverd als bouwpakket (te monteren) Ja
Geschikt voor aantal personen 8.0
Technische kenmerken
Inklapbaar Nee
Reviews worden geladen

Recent bekeken