StarBlueDisc Halfjaar verpakking Blauw voor PureBasic toiletblokhouder

(19 klantreviews)
24.
99
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Te gebruiken in combinatie met PureBasic toiletblokhouder
  • Plaatsing achter het bedieningspaneel in plaats van in het toilet
  • Geur: lavendel
  • Half jaar verpakking

De StarBlueDisc toiletblokjes kun je gebruiken in de PureBasic Toiletblokhouder. De toiletblokjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en hebben een levensduur van 180 spoelingen (dit is gemiddeld 2,5 week). Om elk blokje zit een, in water oplosbare, biologisch afbreekbare folie. Deze folie lost compleet op en gaat niet verkleven in het binnenwerk van je reservoir. De toiletblokjes bevatten geen bijtende bestandsdelen.

Een toilet behoort niet te spatten als er doorgespoeld wordt. Mocht dit toch het geval zijn kunnen er druppels op de zitting komen. Door de kleurstoffen in de StarBlueDiscs kunnen deze druppels bij het opdrogen kleur achterlaten. Het beste is om deze direct af te doen met wat wc papier, StarBlueDisc is niet verantwoordelijk voor verkleuringen op de zitting na het indrogen. Diverse fabrikanten van reservoirs hebben doorstroombegrenzers in hun assortiment, deze zorgen ervoor dat het water in een gelijkmatige stroom in het keramiek komt, hierdoor wordt het spatten al enigszins voorkomen.

StarBlueDisc wc-blokjes zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen:

  • Blauw met lavendel geur: halfjaar verpakking à 12 stuks
  • Groen: halfjaar verpakking à 12 stuks

Zodra je een StarBlueDisc blokje in het reservoir plaatst, begint deze te werken. Het blokje heeft ongeveer 5 minuten nodig om volledig in te werken. Als je na 5 minuten het toilet doorspoelt krijg je een hygiënische blauwe of groene spoeling. StarBlueDisc zorgt zowel voor de reiniging van het toilet, maar doodt ook bacteriën. Als het water geen kleur meer afgeeft is het tijd om er een nieuw blokje in te doen.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Toiletblokjes
Productnummer 596563
Merk Starbluedisc
Duurzaam Nee
Algemeen
Type artikel Toiletonderdeel
Beoogd gebruik Toilet
Kleur Blauw
Kleurfamilie Blauw
Soort onderdeel/accessoire Toiletonderdeel
Gebruik
Geschikt voor drinkwatervoorziening Nee
Reviews worden geladen

Recent bekeken