1199.
00
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Maximale grasoppervlakte: 800 m²
  • Maaibreedte: 28 cm
  • Accuspanning: 26V

De Robomow robotmaaier zorgt altijd voor een netjes en gezond gazon. Met de handige app voor op je smartphone is de grasmaaier eenvoudig te bedienen en in te stellen. Je stelt gemakkelijk je wekelijkse programma in en zo vertrekt de robotmaaier op de ingestelde tijden en dagen. De maaier is geschikt voor gazons tot 800 vierkante meter en hellingen van maximaal 20%. De maaier is erg makkelijk in gebruik. De maaihoogte is verstelbaar. En door de ingebouwde randnavigatie kan de maaier zelfstandig langs randen en smallere gedeeltes maaien. De maaier heeft een krachtige accu van lood-zuur met een vermogen van 200 Watt. Zodra de RC308u merkt dat die bijna op is, keert die vanzelf terug naar zijn laadstation. Niet alleen is de accu krachtig, het maakt ook weinig geluid. Zo kan jij ongestoord genieten terwijl de maaier het gras voor jou maait. De scherp geslepen messen zorgen ervoor dat jouw gazon keurig wordt gemaaid, en verzorgd. De maaier laat namelijk het fijnste gras achter zodat deze als een natuurlijke mestbron kan worden gebruikt. Dankzij de Multi-zone technologie kan de robotmaaier 3 los van elkaar gebieden achter elkaar maaien. En met het zwevend maaidek is de maaier te gebruiken op diverse soorten ondergronden. En door de PowerWheels blijft de maaier erg wendbaar, ook op hobbelige oppervlakten. Zodra de maaier wordt opgetild stopt die met werken zodat de kans op een letsel minimaal is. En dankzij de beveiliging tegen dieven wordt er gevraagd voor een cijfercode voordat je het apparaat gebruikt. De Robomow robotmaaier RC308u is een fijn te gebruiken machine die jouw gazon met gemak en nauwkeurigheid maait.

Hoe installeer ik een robotmaaier?

Een robotmaaier wordt geleverd met een begrenzingsdraad. Met dit begrenzingsdraad geef je de oppervlakte aan waarin een robotmaaier zijn werk moet doen. Komt de robotmaaier bij het draad? Dan keert hij om en maait hij het gedeelte wat hij nog niet heeft gemaaid.

Je bevestigt het begrenzingsdraad eenvoudig door een van de meegeleverde krammen de grond in te slaan samen met het draad. Het draad gaat samen met de kram de grond in, waardoor het draad visueel is weggewerkt en je er ook niet over kan struikelen.

Als laatste leg je het begeleidingsdraad aan, dit is een draad die de robotmaaier helpt het basisstation weer terug te vinden. Dit draad span je vanaf het basisstation in een rechte lijn naar het verste gedeelte in de tuin.

Hoe bedien ik een robotmaaier?

Een robotmaaier is handmatig in te stellen maar vaak ook met een app of middels bluetooth. Je kan dan een tijdsschema instellen wanneer de robotmaaier moet gaan maaien, de besturing overnemen of de status van de accu bekijken. Dat allemaal vanuit huis of op vakantie.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Robotmaaier
Productnummer 613643
Gewicht product 19100 gr
Hoogte product 33.0 cm
Lengte product 80.0 cm
Breedte product 54.0 cm
Type(nummer) RC308U
Merk Robomow
Duurzaam Nee
Algemeen
Kleurfamilie Groen
Materiaal thermoplastic
Type artikel Robotmaaier
Materiaal snijsysteem staalwol
Afmetingen
Maaibreedte 28.0 cm
Gebruik
Minimale grasoppervlakte 1.0 m²
Maximale grasoppervlakte 1500.0 m²
Technische kenmerken
Mulching-functie Ja
Zelfrijdend Ja
Energiebron Accu
Met opvang Nee
Geluidsniveau 69.0 dB
Instelbare hoogte Ja
Min. instelbare hoogte 1.5 mm
Max. instelbare hoogte 6.0 mm
Automatische veiligheidsuitschakeling Ja
Maximaal vermogen 200.0 W
Accu
Capaciteit accu 3.0 Ah
Inclusief accu Ja
Oplaadtijd 90.0 min
Voltage 26.0 Volt
Accuplatform Nee
Reviews worden geladen

Recent bekeken