Robomow robotmaaier RC304u

(1 klantreviews)
1059.
00
1000.0 1500.0
Helaas is dit product voorlopig niet leverbaar.

Anderen bekeken deze alternatieven

Bekijk de lijst met alternatieven

Productomschrijving

  • Maximale grasoppervlakte: 500 m²
  • Maaibreedte: 28 cm
  • Accuspanning: 26V

De Robomow robotmaaier maait jouw gazon met uitzonderlijk resultaat. Met de handige app voor op je smartphone is de grasmaaier eenvoudig te bedienen en in te stellen. Je stelt gemakkelijk je wekelijkse programma in en zo vertrekt de robotmaaier op de ingestelde tijden en dagen. De maaier is geschikt voor gazons tot 500 vierkante meter en hellingen van maximaal 20%. De maaier is erg makkelijk in gebruik. De maaihoogte is verstelbaar. En door de ingebouwde randnavigatie kan de maaier zelfstandig langs randen en smallere gedeeltes maaien. De machine heeft dan ook een klein en compact model zodat dit zonder problemen kan. De maaier heeft een krachtige accu van lood-zuur met een vermogen van 200 Watt. Zodra de RC304u merkt dat die bijna op is, keert die vanzelf terug naar zijn laadstation. Niet alleen is de accu krachtig, het maakt ook weinig geluid. Zo kan jij ongestoord genieten terwijl de maaier het gras voor jou maait. De scherp geslepen messen zorgen ervoor dat jouw gazon keurig wordt gemaaid, en verzorgd. De maaier laat namelijk het fijnste gras achter zodat deze als een natuurlijke mestbron kan worden gebruikt. Dankzij de Multi-zone technologie kan de robotmaaier 3 los van elkaar gebieden achter elkaar maaien. En met het zwevend maaidek is de maaier te gebruiken op diverse soorten ondergronden. Zodra de maaier wordt opgetild stopt die met werken zodat de kans op een letsel minimaal is. En dankzij de beveiliging tegen dieven wordt er gevraagd voor een cijfercode voordat je het apparaat gebruikt. De Robomow robotmaaier RC304u is een fijn te gebruiken machine die jouw gazon met gemak en nauwkeurigheid maait.

Hoe installeer ik een robotmaaier?

Een robotmaaier wordt geleverd met een begrenzingsdraad. Met dit begrenzingsdraad geef je de oppervlakte aan waarin een robotmaaier zijn werk moet doen. Komt de robotmaaier bij het draad? Dan keert hij om en maait hij het gedeelte wat hij nog niet heeft gemaaid.

Je bevestigt het begrenzingsdraad eenvoudig door een van de meegeleverde krammen de grond in te slaan samen met het draad. Het draad gaat samen met de kram de grond in, waardoor het draad visueel is weggewerkt en je er ook niet over kan struikelen.

Als laatste leg je het begeleidingsdraad aan, dit is een draad die de robotmaaier helpt het basisstation weer terug te vinden. Dit draad span je vanaf het basisstation in een rechte lijn naar het verste gedeelte in de tuin.

Hoe bedien ik een robotmaaier?

Een robotmaaier is handmatig in te stellen maar vaak ook met een app of middels bluetooth. Je kan dan een tijdsschema instellen wanneer de robotmaaier moet gaan maaien, de besturing overnemen of de status van de accu bekijken. Dat allemaal vanuit huis of op vakantie.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Robotmaaier
Productnummer 613642
Gewicht product 18100 gr
Hoogte product 33.0 cm
Lengte product 80.0 cm
Breedte product 54.0 cm
Type(nummer) RC304U
Merk Robomow
Duurzaam Nee
Algemeen
Kleurfamilie Groen
Materiaal Kunststof
Type artikel Robotmaaier
Wecycle Nee
Stibat Nee
Materiaal snijsysteem Staal
Afmetingen
Maaibreedte 28.0 cm
Gebruik
Minimale grasoppervlakte 1.0 m²
Maximale grasoppervlakte 1000.0 m²
Technische kenmerken
Capaciteit accu 2.4 Ah
Mulching-functie Ja
Oplaadtijd 70.0 min
Zelfrijdend Ja
Energiebron Accu
Met opvang Nee
Geluidsniveau 69.0 dB
Instelbare hoogte Ja
Min. instelbare hoogte 1.5 mm
Max. instelbare hoogte 6.0 mm
Voltage 26.0 Volt
Automatische veiligheidsuitschakeling Ja
Maximaal vermogen 200.0 W
Accuplatform Nee
Accessoires
Inclusief accu Ja
Reviews worden geladen

Recent bekeken