Raamhorren op maat

Handig om te weten:

  • Thuisbezorgd voor € 14.95
  • Gratis bezorgd in je bouwmarkt
  • Levertijd circa 20 werkdagen. De levertijd is zichtbaar in de laatste stap van je bestelling.
  • Ruilen of retourneren is niet mogelijk
  • Mogelijkheid tot laten inmeten vanaf €69.- met de KARWEI Inmeetservice
  • Mogelijkheid tot laten monteren voor €89.- met de KARWEI Montageservice

Raamhorren op maat kopen bij KARWEI

Hebben jouw ramen afwijkende maten of wil je gewoon raamhorren die helemaal afgestemd zijn op jouw wensen? Dan zijn raamhorren op maat precies wat je zoekt. Bij KARWEI is een raamhor op maat maken erg eenvoudig. We geven advies over het beste soort hor in jouw situatie en je bestelt de raamhor op maat daarna snel in onze webshop. Na circa twee weken leveren wij je horren op maat bij je thuis en zet jij je ramen met een gerust hart open.

Hoe werkt een raamhor op maat maken?

Een raamhor op maat maken gaat bij KARWEI snel en gemakkelijk. Aan de hand van enkele vragen brengen we jouw situatie in kaart. Zoek je bijvoorbeeld een hor voor een dakraam of voor een draaikiepraam? Gaat het raam van buiten naar binnen of juist andersom open? Op basis van jouw antwoorden zie je welke raamhor op maat het meest geschikt is. Zo is een rolhor op maat praktisch bij een draairaam, terwijl je bij een draaikiepraam beter voor een inzethor of voorzethor kiest. Na het kiezen van de soort hor, geef je de afmetingen van het raam en andere voorkeuren op en plaats je de bestelling.

Alles zelf doen of met een beetje hulp?

Het inmeten van een raamhor op maat is een nauwkeurig klusje. Met onze meetinstructies voer je dit goed zelf uit. Bespaar je jezelf liever de moeite? Dan helpt onze inmeetservice je graag verder. Wil je de horren ook laten plaatsen door een vakman? Dat kan via onze montageservice. Zo maak je het jezelf zo gemakkelijk als je maar wilt.

Advies over raamhorren op maat

Weet je nog niet welke raamhor het beste bij jouw situatie past? In ons klusadvies lees je alles over de verschillende mogelijkheden. Of kom voor een persoonlijk advies naar een van onze bouwmarkten. Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van de perfecte raamhor. Dan zet jij je ramen voortaan heerlijk open, zonder je druk te maken over vervelende insecten.