5 klantreviews
209.
00
Momenteel online niet op voorraad
Toon alternatieve producten
Dit product is niet in de bouwmarkt te koop.

Productomschrijving

  • Binnen/buitengebruik:Binnen, Buiten
  • Beschikbare functies:Buitentemperatuur

Alecto

Weather Underground weerstation met app.

Het WS-5500 weerstation deelt en vergelijkt jouw weergegevens met die van Weather Underground. Weather Underground is één van de grootste en bekendste leveranciers van real-time weerinformatie. Je kent ze misschien van de weerwebsite wunderground.com of één van de vele apps waarmee je weervoorspellingen uit weerstations over de hele wereld - meer dan 200 duizend op dit moment - kan lezen.

Met de WS-5500 voeg je nu zelf een extra weerstation toe aan het netwerk van Weather Underground. Je kunt er dus niet alleen je eigen weermetingen mee doen, maar krijgt ook toegang tot die van anderen. De meet-eenheid van de WS-5500 heeft een groot aantal sensoren aan boord om alle mogelijke weerfactoren te meten. Zo heb je altijd inzicht in UV en zonnestralen, luchtvochtigheid, windsnelheid en windrichting, luchtdruk, buitentemperatuur, gevoelstemperatuur en neerslag.

Je zet de meeteenheid buiten neer, en hebt daar verder geen omkijken naar. Een zonnecel voorziet de sensoren van de benodigde stroom. Alle data wordt draadloos naar je weerstation doorgegeven, over een afstand tot wel 100 meter. Op het grote meegeleverde kleurenscherm binnen lees je alle meetgegevens af en vergelijk je die met die van anderen. Maar je bent niet van het kleurenscherm afhankelijk. Via de WunderStation-app heb je overal ter wereld toegang tot je eigen weerdata en -statistieken. En, net als op je weerstation, kun je jouw gegevens analyseren, delen en vergelijken met de gegevens van alle andere Weather Underground weerstations. In de app ontwerp je eigen dashboards, om je weerbericht zo persoonlijk en relevant mogelijk te maken.
 

Alle voordelen van het Weather Underground weerstation op een rij:
• Deel en vergelijk gegevens met Weather Underground.
• Bereik van draadloze buitensensoren tot 100 meter.
• Groot kleurenscherm met diameter van 16 centimeter.
• Sensoren voor: UV en zonnestralen, luchtvochtigheid, windsnelheid en windrichting, luchtdruk, binnen- buiten- en gevoelstemperatuur, neerslag.
• Eigen energievoorziening door ingebouwde zonnecel Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

Lees meer

Vaak samen gekocht

Duracell Batterij AAA Alkaline Plus 8 stuks
1 klantreview
Duracell Plus AAA-alkalinebatterijen zijn ideaal voor al je apparaten voor dagelijks gebruik. Duracell Plus AA gaat tot 100% langer mee* (*Levensduur vergeleken met de minimale ... Duracell Plus AAA-alkalinebatterijen zijn ideaal voor al je apparaten voor dagelijks gebruik. Dur...
11.
49
Bekijk alles in universele batterij

Specificaties

Product
Productnummer 618337
EAN 8712412573936
Gewicht product 978 gr
Type(nummer) WS-5500
Merk Alecto
Algemeen
Type Weerstation
Kleurfamilie Zwart
Gebruik
Binnen/buitengebruik Buiten Binnen
Bereik 30 m
Geschikt voor app Ja
Muurmontage Ja
Beschikbare functies Buitentemperatuur
Technische kenmerken
Draadloos Ja
Voeding Batterij
Waarschuwingsmelding batterij leeg Ja
Accessoires
Inclusief batterijen Nee

Klantreviews

Reviews worden geladen

Recent bekeken