10.
99
Per kg € 24.42
0,45 kg 0,90 kg

Productomschrijving

  • Type artikel:Slakkengif

Het gebruik van slakkenkorrels is een zeer effectief middel om te gebruiken tegen teveel slakken in je tuin. Het is een natuurlijk en verantwoord bestrijdingsmiddel dat snel werkt en te gebruiken is op sierplanten, kuipplanten en in de moestuin. Wanneer de slakken de korrels eten verdwijnt de eetlust en verdwijnen ze naar hun schuilplaats, waar ze sterven. De restanten worden gegeten door andere dieren, waardoor het deel is van de ecologische kringloop. Het is voor andere dieren niet schadelijk om de slakken op te eten. Het strooien van de korrels doe je in de avond, omdat slakken voornamelijk in de nacht actief zijn.Tips slakken voorkomenSlakken komen voornamelijk voor bij nat weer. Of je last hebt van slakken is het zien aan bladeren van planten die zijn kaal gegeten, waarbij je gaatjes ziet in het blad en slijmsporen op het blad die slakken achterlaten. Om slakken te voorkomen kan je planten plaatsen zoals goudsbloem, ezelsoor of geel duizendblad. Daarnaast kan je de grond droger houden door regelmatig te schoffelen.Tips voor een gezonde tuinGezonde grond is de basis voor mooie, groene, gezonde en bloeiende planten en bloemen en geeft mos en onkruid minder kans om te groeien. Gezonde planten zijn daarnaast ook weerbaarder tegen schimmels en ziektes. De basis voor een gezonde grond bestaat uit voeding, lucht en water. Compost toevoegen zorgt ervoor dat de structuur van de grond verbetert, waardoor de grond lucht en water beter doorlaat, voedingsstoffen beter kan opnemen en het stimuleert het bodemleven. Soms is het toevoegen van compost niet voldoende. Geadviseerd wordt om dan de grond om te spitten, bij voorkeur in de herfst. Dit zorgt ervoor dat de grond luchtiger wordt en is belangrijk voor het doorlaten van water en opnemen van voeding. Het voeden van planten kan door te bemesten. Kalk gebruik je om de zuurtegraad te herstellen. Verwijder verder regelmatig onkruid en mos en zorg dat de planten voldoende water krijgen. Ook afgevallen bladeren dien je regelmatig op te ruimen, omdat hier regelmatig schimmels in ontstaan. Controleer de planten regelmatig op problemen. Ondanks dat de plant gezond en sterk is kunnen namelijk toch schimmels en ziektes voorkomen. Probeer het probleem te herkennen en bestrijd het vervolgens met bij voorkeur natuurlijke bestrijdingsmiddelen.
Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 100151
Gewicht product 450 gr
Merk POKON
Duurzaam Nee
Algemeen
Type artikel Slakkengif
Technische kenmerken
Substantie Vast
Etiket informatie
Voorzorgsmaatregelen Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product.

Bestel- en bezorginformatie

  • Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen
  • 30 dagen bedenktijd

Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen

Je ontvangt na je bestelling een bevestiging waarin precies staat vanaf hoe laat je je bestelling kunt komen ophalen in de door jou gekozen bouwmarkt. Tijdens bouwmarkt openingstijden krijg je binnen 3 uur antwoord of je pakket klaar ligt. In de meeste gevallen kan je afhalen binnen 24 uur nadat je de bestelling geplaatst hebt.
Click & Collect producten kunnen helaas niet tegelijk besteld worden met producten die uitsluitend thuis worden geleverd.

30 dagen bedenktijd

Je kunt jouw aankoop binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de bouwmarkt.
Uiteraard moet het artikel met alle geleverde toebehoren geretourneerd worden en indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

Retourneren oude elektrische en elektronische apparaten

Gun je je oude elektrische en elektronische apparaten een tweede leven? Breng ze dan naar de gemeentelijke milieustraat of lever ze in bij Karwei.

Verkoop aan ondernemers

Verkoop aan ondernemers is mogelijk indien het gaat om eigen gebruik en niet meer dan een redelijke hoeveelheid wordt afgenomen.

Reviews worden geladen

Recent bekeken