€ 79.00
59.
25
Aanbieding t/m 30-01-2022
Helaas is dit product voorlopig niet leverbaar.

Anderen bekeken deze alternatieven

Varamin Vloerkleed Zwart/Wit 35 mm 160x230 cm 25 procent korting rood
(560 klantreviews)
Het vloerkleed Varamin zwart/wit is een warm hoogpolig karpet dat is voorzien van een fraai dessin en een satin look. Het ruitpatroon zorgt voor een eigentijdse en trendy uitstr... Het vloerkleed Varamin zwart/wit is een warm hoogpolig karpet dat is voorzien van een fraai dessi...
108.
75
145.00
Aanbieding nog 6 dagen geldig
Bekijk alles in vloerkleed
Varamin Vloerkleed Crème/Donker Grijs 35 mm 160x230 cm 25 procent korting rood
(168 klantreviews)
Het vloerkleed Varamin crème/donkergrijs is een warm hoogpolig karpet dat is voorzien van een fraai dessin en een satin look. Het ruitpatroon zorgt voor een eigentijdse en trend... Het vloerkleed Varamin crème/donkergrijs is een warm hoogpolig karpet dat is voorzien van een fra...
108.
75
145.00
Aanbieding nog 6 dagen geldig
Bekijk alles in vloerkleed
Bekijk de lijst met alternatieven

Productomschrijving

  • 100% natuurlijk waterhyacint vloerkleed
  • Ambachtelijk met de hand gevlochten
  • Antistatisch

Geen

Het Perugia vloerkleed waterhyacint 160x230 cm in een naturelen tint is een leuk vloerkleed voor in huis. Het karpet heeft een natuurlijke uitstraling door het open gevlochten waterhyacint. Waterhyacint wordt geoogst, gedroogd en geweven en deze vloerkleden worden allemaal ambachtelijk met de hand gemaakt. Het kleed zorgt voor extra sfeer in de woonkamer. Het vloerkleed Perugia naturel is ook verkijgbaar in de vierkante afmeting 190x190 centimeter.

Garantie
Het vloerkleed ontvang je met een jaar garantie zodat je een betrouwbare aankoop doet.


Onderhoud
Gebruik altijd een deurmat bij de voor-en achterdeur van je woning. Zo voorkom je dat vuil in je woning komt en het vloerkleed vuil wordt (ook voorkomt dit krassen op je laminaatvloer). Om slijtage op veel belopen plekken te voorkomen adviseren wij om je vloerkleed af en toe te draaien. Ieder type vloerkleed heeft specifiek onderhoud nodig. Zo kan je dit vloerkleed het beste uitkloppen. Zorg er daarnaast voor dat je je vloerkleed iedere week stofzuigt met een stofzuiger met roterende borstel.

Vlekken
Ontstane vlekken moet je onmiddellijk schoonmaken. Zo voorkom je dat de vlek zich verder over het vloerkleed verspreidt. Zorg ervoor dat je vloeibare vlekken altijd van buiten naar binnen schoonmaakt. Alle vloeibare vlekken moeten eerst opgedept worden met een schone, droge doek of keukenpapier. Vlekken kan je het beste verwijderen met een klein beetje water en evt. met baking soda. Niet teveel want de kwaliteit van jute gaat verloren wanneer het erg vochtig wordt. Laat de vlek in een natte badstof (hand)doek trekken. Ga in ieder geval niet wrijven, maar leg de natte (hand)doek op de vlek en wacht tot de (hand)doek is opgedroogd. Eventueel het gebruik van een fohn helpt ook om het kleed snel te drogen. Rode wijn vlek? Gebruik nooit zout en witte wijn, dit maakt de vlek alleen maar erger. Probeer de vlekken niet weg te schrobben, dit kan de garens van het vloerkleed beschadigen. 

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 187287
Gewicht product 6.624 gr
Hoogte product 10 cm
Lengte product 1,6 m
Breedte product 2,3 m
Merk Geen
Duurzaam huis Nee
Algemeen
Kleur Bruin
Kleurfamilie Bruin
Lijn Perugia
Vorm Rechthoek
Kleurstaal Nee
Type Vloerkleed
Afwerking Gebandeerd
Decor Gevlochten
Eigenschap materiaal Plantaardig
Materiaal (detail) Waterhyacint
Gebruik
Beoogd gebruik Universeel
Geschikt voor wasmachine Nee
Zuignap onderkant Nee
Binnen/buitengebruik Binnen
Technische kenmerken
Antistatisch Nee
Maatwerk Nee
Productiemethode Met de hand gemaakt
Poolstructuur Grove lus
Stofsamenstelling Geweven vezels
Antislip Nee
Reviews worden geladen

Recent bekeken