33.
99
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten
In welke bouwmarkt te koop?

Productomschrijving

  • Alleen verkrijgbaar in de bouwmarkt
  • Check vooraf de voorraad in jouw bouwmarkt

Geen

In Nederland is één van de meest bekende en meest verkocht kerstboom de Nordmann. Verkrijgbaar bij Karwei in verschillende maten. 

De kerstboom is het middelpunt van onze kerstviering. Een natuurlijke boom zorgt voor een gezellige sfeer en de kenmerkende geur van kerst. Niet zonder reden: de Nordmann is een prachtige volle kerstboom met donkergroene, glanzende naalden, welke nauwelijks prikken. Maar wat voor veel mensen de belangrijkste reden is om te kiezen voor een Nordmann, is het feit dat deze boom weinig last heeft van naalduitval. Heb je snel last van allergieën? Bij de Nordmann zul je minder tot geen allergische reacties ontwikkelen.

Tevens is deze boom afkomstig van een duurzame boomkwekerij en heeft het vakkundige boomzorg gekregen met aandacht voor het milieu.
De boomzaden worden met zorg geselecteerd en door boomdeskundigen gecultiveerd tot stekgoed. De stekken groeien uit tot jonge bomen, worden verplant en met regelmaat gesnoeid. Zo groeien ze, afhankelijk van de hoogte, in 8 tot 13 jaar uit tot volwaardige bomen. Indien nodig worden ze in de tussenliggende jaren in vorm geknipt. Deze Nordmann heeft een hoogte tussen 200 en 225 cm.

Tips & tricks

  • Zaag 3-4 cm van de stam af
  • Zet de boom in het water
  • Geef de boom regelmatig water
  • Niet dichtbij de verwarming plaatsen

Met deze tips & tricks zorg je ervoor dat de boom zeker tot ‘Driekoningen’ blijft staan.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 219588
EAN 8711297082441
Merk Geen
Algemeen
Hoogte 200-250 cm
Kleur Groen
Kleurfamilie Groen
Type Nordmann
Speciale kenmerken kerstboom Gezaagd
Reviews worden geladen

Recent bekeken