20.
99
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Alleen verkrijgbaar in de bouwmarkt
  • Check vooraf de voorraad in jouw bouwmarkt

Geen

De Nordmann kerstboom 150-175 cm is het middelpunt van onze kerstviering. Een natuurlijke boom zorgt voor een gezellige sfeer en de kenmerkende geur van kerst. Eén van de meest bekende en meest verkochte kerstbomen in Nederland is de Nordmann. Niet zonder reden: de Nordmann is een prachtige volle kerstboom met donkergroene, glanzende naalden, welke nauwelijks prikken. Maar wat voor veel mensen de belangrijkste reden is om te kiezen voor een Nordmann, is het feit dat deze boom weinig last heeft van naalduitval. 

Tevens is deze boom afkomstig van een duurzame boomkwekerij en heeft het vakkundige boomzorg gekregen met aandacht voor het milieu.
De boomzaden worden met zorg geselecteerd en door boomdeskundigen gecultiveerd tot stekgoed. De stekken groeien uit tot jonge bomen, worden verplant en met regelmaat gesnoeid. Zo groeien ze, afhankelijk van de hoogte, in 8 tot 13 jaar uit tot volwaardige bomen. Indien nodig worden ze in de tussenliggende jaren in vorm geknipt.

Tips & tricks

  • Zaag 3-4 cm van de stam af
  • Zet de boom in het water
  • Geef de boom regelmatig water
  • Niet dichtbij de verwarming plaatsen

Met deze tips & tricks zorg je ervoor dat de boom zeker tot ‘Driekoningen’ blijft staan. Haal dus snel deze Nordmann kerstboom met een hoogte tussen 150 en 175 cm in huis.

Lees meer

Vaak samen gekocht

Specificaties

Product
Productnummer 570700
EAN 5708145000538
Merk Geen
Algemeen
Kleur Donkergroen
Hoogte 150-175 cm
Type Nordmann
Speciale kenmerken kerstboom Gezaagd
Kleurfamilie Groen

Klantreviews

Reviews worden geladen

Recent bekeken