261.
00
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Geschikt voor lichte tot middelzware klussen
  • Licht, compact en makkelijk in gebruik
  • Geleverd in de bekende Makita koffer, samen met twee 1,3 Ah accu's en een oplader

Makita

De Makita combiset accu boormachine DF347D + accu slagschroevendraaier TD126D zijn handzame machines voor lichte tot middelzware klussen in en rond het huis. Ze zijn compact, wegen slechts 1,4 kg en boren en schroeven erg plezierig dankzij de ergonomische handgreep met softgrip. Dit biedt extra werkcomfort en dus minder kans op verkramping of vermoeidheid in je handen. Bij beide machines zit de variabele toerenregeling in de schakelaar. Zo kun je rustig starten met schroeven of boren en het voorkomt verspringing van schroeven.

De Makita accu boormachine DF347D gebruik je voor het boren en indraaien van schroeven in hout, metaal, aluminium en kunststof. Door de snelspanknop met asblokkering kun je bits en boortjes heel gemakkelijk met één hand plaatsen, verwijderen en vastzetten. De machine heeft twee mechanische versnellingen: hoog en laag. Dat is handig want hierdoor kun je hem ook gebruiken met een houtboor (25 mm) of metaalboor (10 mm).

Voor het zwaardere schroefwerk pak je de 135 Nm krachtige Makita accu slagschroevendraaier TD126D. De slag geeft net dat beetje extra kracht om ook bouten en schroeven van M4 tot M14 op sterkte vast- en los te draaien. De Makita combiset DK1497 wordt geleverd in de bekende Makita koffer, samen met twee 1,3 Ah accu's en een oplader.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 544147
EAN 0088381639262
Gewicht product 1.400 gr
Type(nummer) DK1497
Merk Makita
Algemeen
Type Schroefboorset

Klantreviews

Reviews worden geladen

Recent bekeken