269.
00
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving


Makita
De Makita accu schroefautomaat DFR550ZJ is ideaal voor het bevestigen van gipsplaten. Door de automatische toevoer van schroeven bespaar je enorm veel tijd. Door de compacte bouw kan je al schroeven bevestigen op 16 mm vanaf de muur. De schroefautomaat heeft een 4-polige motor, hierdoor levert de machine een constant toerental. De Makita accu schroefautomaat DFR550ZJ maakt gebruik van 18V accu (niet meegeleverd) en is onderdeel van het Makita 18V accu platform.

Wat is een Accu platform?

Eén accu die je kan gebruiken voor al je Elektrisch (Tuin)Gereedschap, dat is het idee achter een Accu platform. Door gebruik te maken van één accu bespaar je geld, je hoeft namelijk geen accu meer bij de andere machines te kopen. Je klikt eenvoudig de accu van het ene apparaat op het andere. Zo ben je bijvoorbeeld aan het boren, haal je de accu eraf en plaats je hem vervolgens op je heggenschaar om de heg te snoeien.

Voordelen van een Accu platform

  • Door te kiezen voor een Accu platform bespaar je geld bij de volgende aankoop, je hoeft dan namelijk geen accu meer aan te schaffen!
  • Binnen het juiste accu platform zijn de accu’s universeel uitwisselbaar. Hierdoor is het Plug & Play tussen al het gereedschap en tuingereedschap van hetzelfde merk en uiterst gebruiksvriendelijk
  • Doordat je gebruik maakt van accu’s heb je niet meer de uitstoot van de benzine tijdens het gebruik. Daarnaast is het accu platform helemaal duurzaam omdat je ook nog minder accu’s nodig hebt!
Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 120831
EAN 0088381669535
Gewicht product 2.100 gr
Merk Makita
Technische kenmerken
Met overbelastingbeveiliging Ja
Functioneert met netspanning Nee
Energiebron Accu
Maat kop 1/4"
Type kop Phillips
Algemeen
Soort stift Vervangbare stift
Type Schroefpistool
Accu
Functioneert met batterij/accu Ja
Accuplatform Ja
Accu verwisselbaar Ja
Inclusief accu Nee, variant excl. accu en lader
Onderdeel accu platform Makita LXT

Klantreviews

Reviews worden geladen

Recent bekeken