Maatwerk vouwgordijnen

Handig om te weten:

  • Gratis bezorgd in de winkel (niet van toepassing als je voor montage kiest)
  • Afhalen in de bouwmarkt of thuisbezorgd binnen 40 werkdagen
  • Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van getoonde foto's
  • Aanpassen, ruilen of retourneren is niet mogelijk
  • Veelgestelde vragen over raamdecoratie

Prijsoverzicht thuisbezorgen:

  • (Vouw)gordijnen € 14.95

Gordijnen op maat kopen bij KARWEI

Gordijnen zijn echte sfeermakers in je woning. Ze zorgen voor privacy, filteren licht en houden warmte binnen. Bij KARWEI maken we gordijnen precies op de maat van jouw raam. Hierdoor passen ze perfect en staan ze prachtig in jouw interieur. Bij KARWEI is gordijnen op maat laten maken erg gemakkelijk. Kies de stof die jij het mooiste vindt, bepaal welke soort gordijnen op maat je wil bestellen en geef vervolgens alle maten en extra’s op. Daarna gaan we voor je aan de slag en bezorgen we de gordijnen op maat bij je thuis.

Stof kiezen voor gordijn maatwerk

Bepalen van welke stof je gordijn op maat wordt, is een belangrijke keuze. Kies je transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stof? En welke kleur staat het beste in jouw interieur? Als je de keuze online lastig vindt, kom dan gerust langs in een van onze bouwmarkten. Of maak gebruik van de stofstalen service. Bestel stalen van de stoffen waar je tussen twijfelt en bepaal rustig in je eigen woning welke stof het wordt. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Gordijnen op maat bestellen

De stof van je gordijnen gekozen? Bepaald welk type gordijn je wilt? Dan is het tijd om de afmetingen te bepalen. Het opmeten moet nauwkeurig gebeuren zodat de gordijnen op maat perfect vallen. Wil je zeker weten dat het opmeten goed gebeurt? Maak dan gebruik van onze inmeetservice. Onze vakmensen komen dan bij je thuis langs om de maten voor de raamdecoratie op te meten. Daarna is gordijnen op maat maken een fluitje van een cent. Wil je ook dat het ophangen van de gordijnen voor je wordt gedaan? Daar is onze raamdecoratie montageservice voor.

Gordijnen op maat laten maken

Een gordijn op maat is perfect als je afwijkende maten ramen hebt en als je wil dat je nieuwe gordijnen perfect passen. Zo krijg je precies de raamdecoratie die je wilt en geniet je jaren van je mooie gordijnen. Kijk voor meer inspiratie online of kom langs in een van onze bouwmarkten. We helpen je graag bij het vinden van de beste gordijnen voor jouw woning.