Loungestoel Devon

€ 169.00
126.
75
Aanbieding geldig t/m 28-04-2019
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Materiaal: acacia hout
  • Afmetingen: 72x58x81 cm
  • Behandeld met transparante meubelolie 

 De loungestoel Devon is een elegante en moderne stoel voor in de tuin. Het frame van de stoel is gemaakt van Acacia hout en de zitting en rugleuning van touw. Dit maakt de stoel gemakkelijk in onderhoud. Stoel devon is 72 cm hoog, 58 cm breed en 81 cm diep. 

 

  • Onderhoud geolied meubel

Een houten tuinmeubel moet je gemiddeld 1 a 2 keer per jaar behandelen. Je maakt als eerste je meubel schoon door deze te af te spuiten met water en te ontvetten. Vervolgens kan je het meubel schuren met een fijne korrel schuurpapier en na het schuren stofvrij maken. Neem het meubel af met een licht vochtige doek en breng als laatste tuinmeubelolie gelijkmatig aan. Bij het schoonmaken van je meubel, gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen maar een zachte borstel, groene zeep en lauw water.

Hout is een natuurlijk materiaal waarvan het uiterlijk zal veranderen wanneer het wordt blootgesteld aan de weerselementen. Hierdoor kunnen kleine scheuren ontstaan en/of verandering van kleur optreden, dit zijn natuurlijke eigenschappen van hardhout. Houten meubelen vragen om regelmatig onderhoud.

  •  Opslag

Om jarenlang plezier te hebben van uw meubel geniet het de aanbeveling om na het seizoen het meubel onder een beschutting te plaatsen, af te dekken met een hoes of binnen op te bergen. Het meubel droog en nooit helemaal luchtdicht afdekken, om schimmel en vochtplekken te voorkomen.

 

  • Constructie

Controleer elk seizoen, indien van toepassing, of het bevestigingsmateriaal van uw meubel nog stevig genoeg vastzit en draai dit zo nodig aan.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 626199
Gewicht product 11.5 kg
Hoogte product 71.5 cm
Breedte product 58.0 cm
Lengte product 81.0 cm
Merk KARWEI
Algemeen
FSC-keurmerk Ja
Kleurfamilie Zwart
Lijn Devon
Materiaal Hardhout
PEFC keurmerk Nee
Type Loungestoel
Soort hout Acacia
Kleur Hout/Zwart
Afmetingen
Zitdiepte 54.0 cm
Zitbreedte 45.0 cm
Zithoogte 40.0 cm
Gebruik
Stapelbaar Nee
Geleverd als bouwpakket (te monteren) Nee
Aantal standen 1.0
Technische kenmerken
Inklapbaar Nee
Voorbehandeling hout Geolied
Maximale belasting 160.0 kg
Accessoires
Kussen meegeleverd Nee
Reviews worden geladen

Recent bekeken