Je gekozen filters: wis filters
Meer informatie
Meer informatie
  • Koeienhuid


1 resultaten
Koeienhuid Vloerkleed Blond 3 mm 180x200 cm
6 klantreviews
Kleurfamilie: Wit Materiaal: Leer, Dierenhuid/vacht Breedte: 200.0cm
Mooi getekende glanzende blonde koeienhuid vloerkleed 3 mm 180x200 cm. De huid is 100% natuurlijk en soepel gelooid. De Argentijnse koeienhuid is van nature slijtvast en zal jar... Mooi getekende glanzende blonde koeienhuid vloerkleed 3 mm 180x200 cm. De huid is 100% natuurlijk...
289.
00
Bekijk alles in koeienhuid

Koeienhuid kopen

Met een koeienhuid in de woonkamer ga je voor een unieke en originele uitstraling. Dierenhuiden worden al eeuwen in woonkamers gelegd en het is leuk om bij te dragen aan deze traditie. Je vindt in ons assortiment ongetwijfeld een koeienkleed dat bij jouw smaak en interieur past.

Natuurlijke vloerkleden

De huiden in onze bouwmarkt komen van vleeskoeien. Ze zijn eerst geslacht en de huid is als restproduct overgebleven. Met een koeienvacht ga je dus voor duurzaamheid. De huiden geven je interieur een natuurlijke uitstraling dankzij de littekens, krassen en andere authentieke kenmerken. Ook breng je met een huid een natuurlijke dierengeur naar je woonkamer.

De praktische voordelen van een koeienvacht

Een koeienvacht ziet er prachtig uit en tegelijkertijd is het praktisch om deze in je woonkamer te leggen. De huid is namelijk gemakkelijk schoon te maken met de stofzuiger. Ook vlekken op een koeienkleed kun je snel en effectief schoonmaken met een vochtig doekje. Gebruik dan wel een lichtvochtig doekje, want anders maak je het kleed heel nat en dan krijg je al snel te maken met beschadigingen.

Verschillende formaten

De koeienhuiden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Als bouwmarkt vinden we het immers belangrijk om elke ruimte goed te bedienen. Je vindt bijvoorbeeld koeienhuiden van 180 x 200 cm. Deze zijn ideaal voor relatief kleine woonkamers. Zorg ervoor dat de huid qua formaat goed aansluit bij de rest van het interieur. Daarnaast hebben we in onze bouwmarkt ook grotere formaten. Denk aan huiden met een breedte van 220 centimeter en een lengte van 200 centimeter.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

De koeienhuiden in onze bouwmarkt zijn verkrijgbaar in verschillende kleurenpatronen. Ga bijvoorbeeld voor de kleurencombinatie bruin en wit. Die kleuren passen in vrijwel elk interieur. Ben je meer een voorstander van kleurcontrasten? Ga dan voor een huid met de kleuren wit en zwart.

Recent bekeken