Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Tegelverf

8 resultaten
Bekijk de TOP 10

Tegelverf kopen bij KARWEI

Ben je uitgekeken op die badkamer- of keukentegels en heb je geen zin om deze compleet te vervangen? Met tegelverf of tegellak geef je oude of vervuilde tegels binnen no time een nieuwe, frisse uitstraling. Je creëert binnen een dag een geheel nieuwe sfeer en zo pas je bijvoorbeeld eenvoudig een badkamer of toilet aan op de rest van jouw interieur. Bij KARWEI kun je verschillende tegelverf kleuren vinden. Ga voor een strakke moderne uitstraling voor tegelverf zwart of tegelverf grijs. Met de verschillende tegelverf kleuren is er voor ieder wat wils.

Tegellak kleuren

Tegels zijn meestal erg glad en een normale verf blijft daardoor niet goed zitten. Met speciale tegellak van KARWEI heb je dit probleem niet. Ben je van plan de tegels in een vochtige ruimte te gaan lakken, kijk dan goed of je de juiste lak hebt. De ene tegelverf beschermt namelijk beter tegen vocht dan de andere. De tegel lakken zijn ook in verschillende kleuren te vinden, zoals een tegellak zwart of een tegellak grijs. De tegellak kleuren die je bij KARWEI kunt vinden zijn een succes voor elke beschilderde tegel.

Vloerverf

Vloerverf is ideaal voor bijvoorbeeld de vloer van een keuken of een garage. Kies je ervoor om een betonnen vloer te verven dan zul je altijd een industriële, stoere uitstraling krijgen en precies in de kleur die jij wilt. Aangezien een vloer redelijk wordt belast raden wij aan een beschermlaag aan te brengen in de vorm van een coating. Dit biedt de ultieme bescherming voor je vloer zodat deze tegen een stootje kan! Er zijn verschillende vloerverven die weer geschikt zijn voor verschillende materialen, zoals garage vloerverf. Garage vloerverf is geschikt voor de garage en kan veel hebben zoals gemorste olie of benzine.

Vloerverf kopen? Bestel vandaag nog online en ga morgen aan de slag! Bij KARWEI vind je ook alles om tegelverf en vloerverf op de perfecte wijze aan te brengen. Bekijk ook ons assortiment aan kwasten, rollers en nog veel meer. Bestel direct alle benodigdheden of kom langs bij een bouwmarkt bij jou in de buurt.

Recent bekeken