Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie


1 resultaten
Cetabever meesterbeits deur & kozijn dekkend RAL 7022 ombergrijs zijdeglans 750 ml
4 klantreviews
Beoogd gebruik: Deuren en kozijnen, Gevelbetimmeringen Geschikt voor: Gevelbetimmeringen, Deuren en kozijnen Rendement per verpakking: 10.5m2
Cetabever meesterbeits deur & kozijn dekkend RAL 7022 ombergrijs zijdeglans 750 ml is een oplosmiddelhoudende buitenbeits, verkrijgbaar in diverse kleuren met een mooie zijdegla... Cetabever meesterbeits deur & kozijn dekkend RAL 7022 ombergrijs zijdeglans 750 ml is een oplosmi...
24.
84
35.49
30% korting
Aanbieding nog 3 dagen geldig
Bekijk alles in beits

RAL 7022: ombergrijs kopen bij KARWEI

Een frisse uitstraling in huis of in de tuin krijg je voor elkaar met een nieuw likje verf. De ruime keuze aan RAL kleuren van de merken Sigma, Flexa, Histor en Sikkens zorgen ervoor dat voor ieder interieur een passende match te vinden is. RAL 7022 is de kleurcode voor ombergrijs, een kleur die zich leent voor de mooiste kleurencombinaties. De eerdergenoemde merken hebben standaard verf voor binnen- en buitengebruik in het assortiment. Bekijk online bij KARWEI het volledige assortiment RAL 7022 verven met allerlei klusadvies.

Ombergrijs in mat, hoogglans of zijdeglans kiezen

Ga je eropuit om verf te kopen? Dan is het handig om te weten dat je bij merken zoals Sigma, Flexa, Histor en Sikkens niet alleen de keuze hebt uit verschillende RAL kleuren, maar ook uit verf in mat, hoogglans of zijdeglans. Mat en hoogglans voor ombergrijs zijn qua glans de twee uitersten, waarbij zijdeglans de gulden middenweg is. Ombergrijs is niet alleen een prachtige kleur om in huis aan te brengen, ook in de tuin zal het uitstekend staan. Het voordeel van deze RAL 7022 is dat je er minder snel vuil op zal zien dan bij bijvoorbeeld een witte kleur.

RAL 7022 voor binnen- en buitengebruik

KARWEI biedt je alles wat je voor je klussen in en om huis nodig hebt. Kom je er niet uit en heb je advies nodig? Dan staan onze medewerkers je graag te woord. Ook voor online bestellen ben je bij KARWEI aan het goede adres. Gelukkig hoef je ook dan niet ons kundige advies te missen. Kijk op de website voor tips over bijvoorbeeld dakraam rolgordijnen ophangen en verf verwijderen. Of kom langs bij een van onze bouwmarkten bij jou in de buurt en informeer je over wat je allemaal met ombergrijs, RAL 7022 kunt doen.

Recent bekeken