Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Gordijnrails

64 resultaten
Bekijk de TOP 10

Gordijnrails kopen bij KARWEI

Gordijnrails zijn een gemakkelijk hulpmiddel om je gordijnen aan op te hangen. In één vloeiende beweging doe je snel je gordijnen open en dicht. De gordijnrail monteer je aan het plafond en vervolgens bevestig je het gordijn met behulp van haken of ringen aan de rails. Het gordijn hangt voor de rails, hierdoor is de rails op een subtiele manier buiten het zicht gebracht. Dit geeft een cleane look en draagt bij aan een strakke, moderne sfeer in jouw kamer.

Gordijnrails afzagen

De gordijnrails van KARWEI zijn eenvoudig op maat te maken, je kunt er namelijk gemakkelijk een stukje vanaf zagen. Hierdoor kun je onze gordijnrails altijd en overal gebruiken, voor ieder raam in iedere kamer hebben we wel een passende oplossing. Daarnaast bieden we alle andere benodigde accessoires aan om de voor jou perfecte rail samen te stellen. Je kunt geheel zelf bepalen op welke manier jij je gordijnen wilt bevestigen.

Wil je gordijnrails kopen? Bekijk hier ons assortiment en bestel direct alles wat je nodig hebt zodat je zo snel mogelijk je gordijnen op kunt hangen. Ook kun je natuurlijk langskomen in een van onze bouwmarkten voor een persoonlijk advies.

Recent bekeken