Meer informatie
Meer informatie


3 resultaten
Maatwerk gordijn
Volledig maatwerk
Juiste gordijn niet gevonden? Bekijk ons assortiment stoffen in de volledig maatwerk collectie. Breedte mogelijk tot 1500 cm. Keuze uit vele extra opties. Juiste gordijn niet gevonden? Bekijk ons assortiment stoffen in de volledig maatwerk collectie. B...
KARWEI kant en klaar gordijn inbetween wit (1189) 140x270 cm
15 klantreviews
Het KARWEI kant-en-klaar gordijn inbetween wit (1189) is een kant-en-klaar gordijn met een luxe uitstraling gemaakt van 100% polyester. De inbetween stof zorgt voor een diffuse ... Het KARWEI kant-en-klaar gordijn inbetween wit (1189) is een kant-en-klaar gordijn met een luxe u...
17.
24
22.99
25% korting
Aanbieding alleen nog dit weekend geldig
Bekijk alles in plooigordijn

Transparante gordijnen

Ben je op zoek naar gezellige aankleding van je woning? Transparante gordijnen zijn daar het antwoord op. Bij Karwei vind je gordijnen in standaardmaten in verschillende kleuren die passen bij je interieur.

Wat verstaan we onder gordijnen die transparant zijn?

Gordijnen die transparant zijn, worden ook wel vitrages genoemd. Je kijkt door de stof van deze gordijnen heen, doordat deze dun is. Vitrages worden vooral voor de sier gebruikt, ze geven een gezellige uitstraling en zorgen er bijvoorbeeld voor dat grote raampartijen er minder kaal uitzien.

Een andere variant op transparante gordijnen zijn inbetween gordijnen. Deze gordijnen zijn gemaakt met een dikkere stofdraad en zijn dichter geweven dan vitrages. Ze zijn daarom geschikt om de directe inkijk vanaf buiten naar binnen tegen te houden. Het voordeel van dit type gordijnen is dat je vanuit de kamer nog wel gewoon naar buiten kunt kijken.

Eenvoudig je gordijnen ophangen

Een gordijn komt het beste tot zijn recht als het vrij kan hangen. Dit betekent dat je het gordijn tot op de grond laat komen of je stemt de lengte af op de hoogte van de vensterbank. Bij Karwei vind je vitrages die kant en klaar zijn. Het enige dat je hoeft te doen is de gordijnrail op te hangen. De gordijnen hang je vervolgens op met de meegeleverde plooihaken.

Past de standaardmaat van het gordijn toch niet helemaal? Zowel de transparante als de inbetween gordijnen die kant en klaar zijn, maak je gemakkelijk op maat. Dit doe je met strijkvlieseline of met de naaimachine.

Kies passende gordijnen voor iedere kamer in huis

Voordat je een keuze maakt uit het assortiment van vitrages en inbetween gordijnen bij Karwei is het goed om te kijken waar je de gordijnen gaat hangen. Houd daarbij niet alleen rekening met de kleur, maar tevens met de verschillende weefdiktes van de stoffen. In een woonkamer met uitzicht op de tuin is het minder belangrijk of er van buiten inkijk is. Hang je de gordijnen op de slaapkamer aan de straatzijde? Dan zijn gordijnen met een dichtere stofeen goede keuze.

Recent bekeken