Airco's

7 resultaten
Mobiele airco Bari
Materiaal: Kunststof Energiebron: Netspanning Maximaal vermogen: 785 Watt
(2)
259.
00
Voordeelpashouders
Sorrento Air cooler 16cm
Materiaal: Kunststof Energiebron: Netspanning Maximaal vermogen: 2.8 Watt
(3)
34.
95
Voordeelpashouders
Tristar Luchtkoeler AT-5451
Materiaal: Kunststof Toepassingsgebied: Garage, Slaapkamer, Woonkamer Bediening: Ja
(2)
99.
95
Voordeelpashouders
Alleen in de bouwmarkt te koop

Airco kopen bij KARWEI

Met een airco van KARWEI zorg jij binnen mum van tijd voor een koele, aangename ruimte op een efficiënte manier. Dankzij ons assortiment kan een airconditioning nog steeds een economisch verantwoorde en milieuvriendelijke keuze zijn. Tegelijkertijd zijn de mobiele airco's van KARWEI duurzaam, van kwaliteit en betaalbaar.

Waarom airco?

Steeds meer mensen hebben een airconditioning thuis of op het werk. Begrijpelijk, want hoe lekker en comfortabel is het dat je tijdens de hete zomerdagen, die steeds meer voorkomen, in een koele slaapkamer kunt slapen? Er zijn trouwens meer redenen waarom de airconditioning steeds populairder is. Enkele voordelen van airco zijn:

  • Verwarmen in de winter
  • Ontvochtigen van de lucht
  • Zuiveren van de lucht
  • Verkoelen in de zomer

Hieronder leggen we de voordelen uit, te beginnen met mogelijk het allergrootste voordeel van airconditioning.

Verkoelen met airco

Een groot voordeel van airconditioning is de verkoeling. Tijdens de warme zomers die steeds warmer worden is het zeer aangenaam om in een frisse slaapkamer te slapen, of in een koele woonkamer televisie te kijken. Let bij aanschaf van de airco op het vermogen dat aansluit bij de grootte van de te verkoelen ruimte. Een mobiele airco is verplaatsbaar en kan derhalve eerst de woonkamer verkoelen en vervolgens de slaapkamer. Houd hierbij rekening met het bereik en vermogen van de airco. Voor kleinere ruimtes kies je een mobiele airco met minimaal vermogen en bij grotere ruimtes schaf je een aan airconditioning aan met een groot vermogen voor een groot bereik.

Lucht zuiveren met airconditioning

Nog een voordeel van airco is dat het de lucht zuivert. Je ziet ze amper, er zweven echte veel stofdeeltje in de lucht. Deze adem je ongezien en ongewenst in. De airco zuigt de lucht op, filtert deze en geeft gezuiverde lucht terug aan de kamer. Zo adem je schone lucht in, een groot voordeel wanneer je bijvoorbeeld allergisch bent voor stof of gevoelig bent voor hooikoorts.

Airco ontvochtigt de lucht

Elke Nederlander is er mee bekend ; die klamme en drukkende lucht wanneer het warm is in ons land. Een mooie functie van elke moderne airconditioning is dat het de lucht ontvochtigt, zodat jij je actief en comfortabel blijft voelen. Schaf je een mobiele airco aan, dan loont het om er een met een ontvochtigingsfunctie aan te schaffen. Zo weet je zeker dat de ruimte aangenaam aanvoelt qua luchtvochtigheid.

Verwarmen met airco

Nieuwe airconditioners zijn vaak uitgerust met een warmtepomp. Is dit het geval, dan kan de airco ook verwarmen. Dit gebeurt door het koelproces om te draaien. De airco zuigt de buitenlucht op, verwarmt deze en blaast dit op de aangegeven temperatuur de ruimte in. Dit is bovendien een energiezuinige manier van verwarmen, wel zo goed voor het milieu.

Mobiele airco

Doordat mobiele airco’s op wielen staan is deze gemakkelijk te verplaatsen. Op deze manier kun je flexibel elke ruimte in huis verkoelen zoals je huiskamer, keuken of zolderkamer. Daarnaast is het installeren van een mobiele airco heel eenvoudig. Plaats de mobiele airco vlakbij een raam en leid de meegeleverde slang via het raam naar buiten. De afvoerslang pompt de warme lucht uit kamer om vervolgens de temperatuur in de kamer te laten dalen.

Mobiele airco zonder slang

Mobiele airco’s hebben een afvoerslang nodig. Dit is misschien niet altijd handig. Dan is een luchtkoeler een goede optie. Houd er rekening mee dat met een luchtkoeler niet de gewenste temperatuur is in te stellen zoals bij een airco. Een luchtkoeler verlaagt de temperatuur in de kamer met een aantal graden en is vergelijkbaar met een ventilator. Geeft dit niet voldoende verkoeling? Kies dan voor een airco met slang.

Airco bestellen bij KARWEI

De meeste airco’s en luchtverkoelers zijn online te bestellen. Plaats je bestelling en laat de airco of luchtkoeler bij jou thuis bezorgen op een moment dat het jou uitkomt. Wil je meer advies? Kom dan langs de KARWEI bouwmarkt bij jou in de buurt. Onze medewerkers staan graag voor je klaar.

Recent bekeken