Je gekozen filters: wis filters
Meer informatie
  • Noppenfolie
Toon meer Toon minder
Meer informatie
Toon meer Toon minder
Meer informatie
Meer informatie


1 resultaten
Handson noppenfolie 1-zijdig reflecterend 6x0.6 meter 3.6m² Handson noppenfolie 1-zijdig reflecterend 6x0.6 meter 3.6m² ecoCheque
28 klantreviews
Beoogd gebruik: Deuren, Plafond, Garagedeuren, Scheidingswand, Leidingen, Warmtebron, Buizen Geschikt voor: Dak, Muur
Handson noppenfolie enkelzijdige reflecterend 6meter 60cm, 3,6m2 beschermt en isoleert. De aluminium noppenfolie reflecteert kou of warmte en is daardoor fijn isolatiemateriaal ... Handson noppenfolie enkelzijdige reflecterend 6meter 60cm, 3,6m2 beschermt en isoleert. De alumin...
9.
89
Bekijk alles in noppenfolie

Bescherm en isoleer met noppenfolie op rol

Ontdek de veelzijdigheid van luchtkussenfolie voor isolering en bescherming! Bij Karwei kun je hoogwaardige noppenfolie kopen, voorzien van een aluminium laag. Of je nu een professionele aannemer bent of gewoon een doe-het-zelver, de folie is een essentieel materiaal om je projecten mee te beschermen en de energie-efficiëntie te verbeteren. Lees verder om meer te weten te komen over de vele voordelen en toepassingen en om erachter te komen waar je op moet letten bij de aanschaf.

Wat is Noppenfolie?

Luchtkussenfolie is een flexibel en duurzaam materiaal dat bestaat uit een laag plastic met regelmatig verdeelde noppen aan één zijde. Deze noppen creëren een laag luchtkussens die fungeren als isolator en beschermer. Het is een veelzijdig product dat kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals isolatie, verpakking en bescherming van oppervlakken.

De toepassingen van de folie

Noppen folie biedt een breed scala aan toepassingen in de bouwsector en daarbuiten. Het wordt vaak gebruikt voor isolatiedoeleinden, waarbij de luchtkussens fungeren als een effectieve barrière tegen warmteverlies. Daarnaast kan de folie worden gebruikt om gevoelige oppervlakken te beschermen tijdens bijvoorbeeld transport of opslag. Denk hierbij aan het beschermen van meubels, elektronica of kwetsbare materialen tijdens een verhuizing. Door zijn flexibiliteit en schokbestendigheid biedt luchtkussenfolie een betrouwbare bescherming tegen krassen, deuken en andere beschadigingen.

Waar op te letten bij de aanschaf

Bij het kopen van folie met noppen is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Ten eerste is de dikte van de folie een belangrijke factor. Hoe dikker de folie, hoe beter de isolatiewaarde en bescherming. Daarnaast is het verstandig om te kiezen voor een rol folie, zodat je de benodigde lengte gemakkelijk kunt afsnijden. Let ook op de breedte van het product, zodat deze geschikt is voor de oppervlakken die je wilt bedekken of isoleren. Bij Karwei bieden we luchtkussenfolies van een hoogwaardige kwaliteit aan, verkrijgbaar in verschillende diktes en voorzien van een aluminium laag. Deze laag biedt extra bescherming en reflecteert de warmte, waardoor het de energie-efficiëntie verhoogt bij isolatie.

Folie kopen bij Karwei

Wil jij jouw projecten beschermen en isoleren? Aarzel dan niet om luchtkussenfolie te kopen bij Karwei. Met ons ruime assortiment en deskundig advies helpen we je de juiste folie te vinden voor jouw klus. Of je nu je huis wilt isoleren, waardevolle voorwerpen wilt beschermen tijdens een verhuizing of gevoelige materialen wilt verpakken, luchtkussenfolie is de ideale keuze.

Onze folie in rolvorm is gemakkelijk te hanteren en aan te passen aan vrijwel alle gewenste afmetingen, waardoor verspilling wordt voorkomen. Bovendien biedt de folie met aluminium extra isolering en reflectie van warmte, wat resulteert in een energiezuinigere omgeving.

Recent bekeken