KARWEI roljaloezie lichtdoorlatend off white (4336) 90 x 160 cm

59.
99
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Bepaal zelf de mate van lichtinval en privacy
  • Eenvoudig zelf in de breedte in te korten
  • Als gevolg van de weving van de stof, zijn kleine hoogteverschillen in de horizontale banen niet te voorkomen. Het kan daarom voorkomen dat de banen van naast elkaar geplaatste roljaloezieën, niet altijd exact in elkaar doorlopen

De KARWEI roljaloezie lichtdoorlatend witte koof offwhite (4336) 90 x 160 cm combineert op een uitstekende wijze sfeer en stijl met elkaar. De roljaloezie, ook wel duo rolgordijn genoemd, is zowel decoratief als functioneel en bestaat uit twee lagen stof. Deze lagen stof hebben horizontale banen die transparant of niet-transparant zijn. Door de lagen langs elkaar de schuiven, wordt er gespeeld met de lichtinval. Indien de roljaloezie halfopen is, krijg je een gefilterde lichtinval. Als het duo rolgordijn volledig gesloten is, dan heb je maximale lichtwering en privacy. Door de verschillende standen, is het product ideaal voor de woonkamer. De roljaloezie is eenvoudig zelf in de breedte in te korten en wordt compleet geleverd met montage-instructie en -materialen. Door het sfeervolle karakter en de mogelijkheid om zelf de lichtinval te bepalen, is de KARWEI roljaloezie lichtdoorlatend witte koof offwhite (4336) 90 x 160 cm perfect als sfeervolle raamdecoratie.

Let op, wanneer je meerdere duo rolgordijnen koopt die direct naast elkaar hangen. Als gevolg van de weving van de stof, zijn kleine hoogteverschillen in de horizontale banen niet te voor komen. Het kan daarom voor komen dat de banen van naast elkaar geplaatste roljaloezieën, niet altijd exact in elkaar doorlopen.

Kom je qua maat niet weg met een standaard maat roljaloezie en wil je het inkorten liever niet zelf doen? Maak dan gebruik van onze inkortservice!
Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Roljaloezie
Productnummer 545113
Gewicht product 1295 gr
Hoogte product 1.6 m
Breedte product 90.0 cm
Merk KARWEI
Duurzaam Nee
Algemeen
Kleur Off white
Kleurnummer 4336
Kleurfamilie Wit
Kleur bovenbak Wit
Dessin of effen Effen
Type artikel Roljaloezie
Materiaal Kunststof
Gebruik
Montage In het kozijn, Plafond
Geschikt voor Recht raam
Binnen/buitengebruik Binnen
Bediening Rechts
Technische kenmerken
Met bovenbak Ja
Mate van verduistering Lichtdoorlatend
Brandvertragend Nee
Afmetingen
Stofbreedte (excl. bevestiging) 88.0 cm
Reviews worden geladen

Recent bekeken