Vloertegels kopen bij KARWEI

Vloertegels zijn een sfeervolle optie om je vloer mee te bedekken. Dit type vloer heeft een prachtige uitstraling en zijn bepalend in de sfeer van de kamer. Zo kun je bijvoorbeeld met donkere tegels een industriële look creëren. Helemaal mooi in combinatie met een ruwe stenen muur.

leg zelf je ideale tegelvloer met de vloertegels van KARWEI. Het ruime assortiment van KARWEI kent verschillende soorten en kleuren. Zo kun je bij ons voor elke type kamer sfeervolle vloertegels kopen.

Soorten vloertegels

Onze collectie bestaat uit verschillende soorten vloertegels waarmee je verschillende sferen kunt creëren. Zo hebben we variaties in kleur en afmeting. Donkere vloertegels hebben een klassieke uitstraling. Wanneer je voor lichte vloertegels kiest in combinatie met een lichte muur, geeft dit de kamer een rustige look. Om toch een speelse sfeer neer te zetten, kun je bijvoorbeeld tegels in verschillende formaten gebruiken.

Vloertegels kun je voor verschillende type kamers gebruiken. Zo is het bijvoorbeeld een ideale vorm van vloerbedekking in de keuken. Wanneer je hier druk bezig bent met koken omdat je vrienden in de avond langskomen, kan het zijn dat je af en toe wat op de grond laat vallen. Vloertegels kunnen goed tegen vocht en heb je in een mum van tijd schoon met enkel een beetje water en sop!

Ook in de keuken kun je met de kleuren van de vloertegels verschillende combinaties maken. Ga voor een andere look dan bijvoorbeeld de woonkamer door een andere kleur tegels te gebruiken. Of laat het geheel in elkaar overlopen door juist dezelfde kleur tegels te gebruiken. Op deze manier geef je de hele benedenverdieping een cleane look.

Wil je vloertegels kopen? Deze vind je bij ons altijd voor een aantrekkelijke prijs, er is altijd wel wat in de aanbieding. Bekijk hier ons volledig aanbod en bestel direct de vloertegels die jouw huis helemaal zullen afmaken! Of kom bij ons langs in de bouwmarkt bij jou in de buurt.

Recent bekeken