Werkkleding

Werkkleding kopen bij KARWEI

Tijdens het werken en klussen is het natuurlijk fijn dat je goede kleding aan hebt die lekker zit. Op deze manier kun je het beste werken. Daarom kun je bij KARWEI jouw ideale werkkleding kopen. De werkkleding van KARWEI zit niet alleen comfortabel tijdens het klussen en werken, maar houdt je ook warm en droog bij slecht weer en kan goed tegen viezigheid. Bij KARWEI hebben je een brede collectie werkkleding met werkkleding, sokken, kniebeschermers en overalls.

Werkbroek

Een goede werkbroek moet natuurlijk goed tegen een stootje kunnen en een comfortabele pasvorm hebben. Hiervoor kun je bij KARWEI de ideale werkbroeken kopen. Onze werkbroeken zijn voorzien van genoeg zakken voor al je handgereedschap en accessoires, zo heb je altijd al je gereedschap bij de hand. Ook zijn de broeken eenvoudig in maat te verstellen. De echte tuiniers kunnen ook bij KARWEI terecht, in het assortiment vind je namelijk ook stevige kniebeschermers. Zo maakt KARWEI jouw klus weer een stukje comfortabeler.

Werkoverall

Ook voor elke schilderklus kun je bij KARWEI de ultieme bescherming van je kleding vinden. Het assortiment bevat handige schildersoveralls waarmee je je geen zorgen meer hoeft te maken om eventuele verfspetters op je kleding. De werkoveralls zijn voorzien van een handige capuchon en kunnen na meerdere malen gebruik gewoon weggegooid worden.

Bij KARWEI kun je werkkleding kopen die perfect past bij jouw (klus)werk. Dus ben je vooral op de grond aan het werk als stratenmaker of werk je veel buiten in de bouw op een werksteiger? Dan zit je goed bij KARWEI. KARWEI heeft voor jou de beste merken uitgekozen met de hoogste kwaliteit. Ben je benieuwd wat voor werkkleding bij jou past? Bekijk de collectie online of kom eens langs in een van onze bouwmarkten.

Recent bekeken