Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Extra breed behang

21 resultaten
Bekijk de TOP 10

Extra breed behang kopen bij KARWEI

Nieuw behang kan jouw huis of ruimte een totaal nieuwe look of sfeer geven. Bij KARWEI heb je verschillende soorten behang zoals:

- textielbehang
- vliesbehang
- papierbehang
- kurkbehang
- vinylbehang

Indien je voor textielbehang of vliesbehang hebt gekozen, dan kun je ook voor ons extra breed behang kiezen. De standaard maat van behang ligt vaak tussen de 50cm en 55cm, daarentegen is extra breed behang tussen de 106cm en 150cm breed waardoor het plakken van het behang een stuk sneller gaat. Daarnaast is het aanbrengen en verwijderen van textielbehang en vliesbehang makkelijk doordat je geen behangtafel of behangafstoomapparaat nodig hebt. Je brengt de lijm direct aan op de muur en zodra de te beplakken oppervlaktes droog en egaal van kleur zijn, kan het behang opgeplakt worden.

Benodigdheden bij extra breed behang

Om je extra breed behang te kunnen plakken, heb je een aantal hulpmiddelen nodig:

Bestellen bij KARWEI

Als je voor ons extra breed behang kiest, dan kies je voor minder naden, minder afval en minder werktijd. Heb je geen tijd om langs de bouwmarkt te gaan? Bestel dan direct online! Bestel alles wat je nodig hebt om je muur te behangen en KARWEI bezorgt jouw producten bij je thuis. Vandaag besteld? Binnen 2 werkdagen zorgen wij ervoor dat jij aan de slag kan gaan. Je kan er ook voor kiezen om tijdens het bestellen je eigen bezorgdatum te kiezen. Indien je meer advies nodig hebt, ben je van harte welkom bij een bouwmarkt van KARWEI bij jou in de buurt. Ons deskundig personeel staat klaar om je verder te adviseren.

Recent bekeken