Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Wandbekleding

64 resultaten

Wandbekleding kopen bij KARWEI

Met de wandbekleding van KARWEI kun jij je muren binnen een handomdraai een stoere of luxe uitstraling geven. De wandbekleding van KARWEI is een andere manier van muren afwerken dan bijvoorbeeld behang of verven. Wandbekleding kan zo mooi zijn dat je geen wanddecoratie nodig hebt. De wandbekleding van KARWEI bestaat uit drie soorten materialen:

  • kunststof
  • vinyl
  • hout

Welke wandbekleding gebruik je?

Welke wandbekleding het beste in jouw huis past hangt af voor welke ruimte het bedoeld is:

  1. vochtige ruimtes
  2. droge binnenruimtes

Vochtige ruimtes: indien jij je wand wilt bekleden in een vochtige omgeving zoals een badkamer of toilet, is het raadzaam om voor wandbekleding te kiezen die gemaakt is van kunststof. De kunststoffen wandbekleding is waterbestendig en doordat het decor in hoge resolutie op het materiaal is geprint blijft de wandbekleding mooi.

Droge binnenruimtes: wil jij je wanden binnenshuis bekleden, dan kan je ook voor houten vinyl kiezen. Schroeven en spijkers zijn niet nodig, beide materialen kunnen direct tegen de wand aan bevestigd worden door de handige plakstrips op de achterzijde. Behalve op wanden, kunnen deze strips op deuren, keukens en kasten worden bevestigd. Ideaal als je creatief wilt gaan decoreren. Daarnaast kan je plakhout ook toepassen op stucwerk, kunststof, beton, gips, granol en hout.

Onmisbaar bij het monteren

Om goed voorbereid aan de slag te kunnen gaan heb je een aantal materialen nodig:

  • plamuurmes 80mm
  • montagekit
  • licht, super fijne schuurpapier
  • Albastine muurvuller
  • afbreekmes 18mm

Je kunt alle benodigdheden hier aanschaffen.

Wandbekleding bestel je bij KARWEI

Bestel online en maak gebruik van onze bezorgdienst. Je hebt binnen enkele dagen je producten in huis. Komt de bezorgdatum niet helemaal goed uit? Geen probleem. Tijdens het bestelproces geef je aan wanneer het bezorgmoment wel uitkomt. Wil je advies inwinnen of de wandbekleding eerst bekijken? Kom dan naar een KARWEI-vestiging bij jou in de buurt.

Recent bekeken