15.
99
Per liter € 63.96
Wat is je oppervlakte?
m2

Productomschrijving

Neem geen risico. Histor Grondverf Universeel is een sneldrogende grondverf voor elke ondergrond, die je kunt toepassen onder alle verven van Histor. Een mooi begin van een snel eindresultaat!.

Histor
Histor Perfect Base grondverf universeel wit 250 ml is een witte grondverf die op vele ondergronden als eerste laag terecht kan om hechting van de toplaag te verbeteren. Weet je dus niet precies van wat voor materiaal de ondergrond is die je gaat schilderen? Neem geen risico, de Histor Perfect Base kan terecht op hout, hard pvc, glasvezelversterkt polyester, zink, verzinkt staal, aluminium en de roestwerende laag op ijzer en staal. En omdat de grondverf ook nog eens sneldrogend is heb je snel een mooi begin van voor het eindresultaat.
Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Grondverf
Productnummer 352673
Gewicht product 354 gr
Type(nummer) Universeel
Merk Histor
Duurzaam huis Nee
Algemeen
Lijn Perfect Base
Kleur Wit
Kleurfamilie Wit
Kleurnummer 7000
Verpakking Blik
Type Grondverf
RGB-waarde 254-254-254
Glansgraad Mat
Gebruik
Stofdroog na 2.0 uur
Rendement per verpakking 2.0 m²
Rendement per liter 10.0 m²/L
Basis Terpentinegedragen
Overschilderbaar na 4.0 uur
Minimale verwerkingstemperatuur 10.0 °C
Maximale verwerkingstemperatuur 25.0 °C
Materiaal van doeloppervlak Hout
Beoogd gebruik Trappen, Keukenkastjes, Meubelen
Binnen/buitengebruik Buiten, Binnen
Verwerkingsmethode Roller, Kwast
Technische kenmerken
Antislip Nee
Roestwerend Ja
Etiket informatie
Gevarenaanduidingen Gevaarlijk Bevat <naam van de sensibiliserende stof>. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Stof/rook/gas/nevel/damp/spuitnevel niet inademen. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Voorkom lozing in het milieu. Bij onwel voelen een arts raadplegen. Op een goed geventileerde plaats bewaren. In goed gesloten verpakking bewaren. Achter slot bewaren. Inhoud/verpakking afvoeren naar …

Bestel- en bezorginformatie

  • Vandaag besteld, al na een uur af te halen
  • 30 dagen bedenktijd

Vandaag besteld, al na een uur af te halen

Je ontvangt na je bestelling een bevestiging waarin precies staat vanaf hoe laat je je bestelling kunt komen ophalen in de door jou gekozen bouwmarkt. Tijdens bouwmarkt openingstijden krijg je binnen 3 uur antwoord of je pakket klaar ligt. In de meeste gevallen kan je afhalen binnen 24 uur nadat je de bestelling geplaatst hebt.
Click & Collect producten kunnen helaas niet tegelijk besteld worden met producten die uitsluitend thuis worden geleverd.

30 dagen bedenktijd

Je kunt jouw aankoop binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de bouwmarkt.
Uiteraard moet het artikel met alle geleverde toebehoren geretourneerd worden en indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

Retourneren oude elektrische en elektronische apparaten

Gun je je oude elektrische en elektronische apparaten een tweede leven? Breng ze dan naar de gemeentelijke milieustraat of lever ze in bij Karwei.

Verkoop aan ondernemers

Verkoop aan ondernemers is mogelijk indien het gaat om eigen gebruik en niet meer dan een redelijke hoeveelheid wordt afgenomen.

Reviews worden geladen

Recent bekeken