(2 klantreviews)
8.
79
Per liter € 8.79

Productomschrijving

METSELWERK- UITSLAG OP EEN BAKSTENEN MUUR? HG metselwerkuitslag verwijderaar Verwijdert Witte uitslag (ook wel salpeteruitbloeiing genoemd) van stenen muren. Met een borstel aanbrengen en na het schrobben afspoelen.

Metselwerkuitslag, ook wel bekend als salpeteruitbloeiing, is eenvoudig verwijderbaar met HG metselwerkuitslag verwijderaar 1l. Afhankelijk van de graad van vervuiling 1 op 4 tot 1 op 10 verdunnen met water. De muur vooraf goed bevochtigen, eventueel met behulp van een tuinslang. Vervolgens de verdunde oplossing met behulp van een borstel aanbrengen en verdelen. Even laten inwerken en het oppervlak goed naspoelen met water.

Specificaties

Product
Productsoort Metselwerkuitslagverwijderaar
Productnummer 127062
Gewicht product 1070 gr
Hoogte product 26.0 cm
Lengte product 8.3 cm
Breedte product 8.3 cm
Merk HG
Duurzaam Nee
Algemeen
Geschikt voor camping Ja
Inhoud 1.0 Liter
Type artikel Allesreiniger
Technische kenmerken
Krasbestendig Ja
Substantie Vloeistof
Etiket informatie
Gevarenaanduidingen Gevaarlijk
Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. Veroorzaakt ernstig oogletsel.
Voorzorgsmaatregelen Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. NA INSLIKKEN: de mond spoelen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken. Huid met water afspoelen [of afdouchen]. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Inhoud/verpakking afvoeren naar …

Bestel- en bezorginformatie

  • Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen
  • 30 dagen bedenktijd

Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen

Je ontvangt na je bestelling een bevestiging waarin precies staat vanaf hoe laat je je bestelling kunt komen ophalen in de door jou gekozen bouwmarkt. Tijdens bouwmarkt openingstijden krijg je binnen 3 uur antwoord of je pakket klaar ligt. In de meeste gevallen kan je afhalen binnen 24 uur nadat je de bestelling geplaatst hebt.
Click & Collect producten kunnen helaas niet tegelijk besteld worden met producten die uitsluitend thuis worden geleverd.

30 dagen bedenktijd

Je kunt jouw aankoop binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de bouwmarkt.
Uiteraard moet het artikel met alle geleverde toebehoren geretourneerd worden en indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

Retourneren oude elektrische en elektronische apparaten

Gun je je oude elektrische en elektronische apparaten een tweede leven? Breng ze dan naar de gemeentelijke milieustraat of lever ze in bij Karwei.

Verkoop aan ondernemers

Verkoop aan ondernemers is mogelijk indien het gaat om eigen gebruik en niet meer dan een redelijke hoeveelheid wordt afgenomen.

Reviews worden geladen

Recent bekeken