HG groene aanslag reiniger 1l

6.
89
Per Liter € 6.89
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving


  De HG groene aanslag reiniger 1l is een schoonmaakmiddel die de bekende grauwe groene sluier, of beter gezegd algengroei, van terrassen, paden, muren, daken, bielzen, terra cotta potten, grafzerken, etc. verwijdert. Na het aanbrengen is de algengroei binnen 36 uur verdwenen. De reiniger zet zich vast in de ondergrond waardoor het materiaal voor een paar maanden goed beschermd is tegen algengroei. HG groene aanslagreiniger is niet schadelijk voor gras en planten. De reiniger moet bij droog weer aangebracht worden en bij voorkeur in een periode waarin de eerste 2 dagen geen regen verwacht wordt. HG groene aanslagreiniger oplossen in een verhouding van 1:20 met water, of een kwart fles op een halve emmer (5 liter) water. Breng de oplossing aan met een gieter, harde bezem of plantenspuit. Doordat HG groene aanslagreiniger geen schadelijke stoffen achterlaat, hoeft er niet te worden nagespoten. Na behandeling is het oppervlak voor maanden perfect beschermd tegen algengroei. Lett op: Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  Lees meer

  Specificaties

  Product
  Productsoort Groene aanslagbestrijding
  Productnummer 412407
  Gewicht product 990 gr
  Merk HG
  Ecocheque Nee
  Algemeen
  Inhoud 1.0 Liter
  Type artikel Vloerreiniger
  Technische kenmerken
  Substantie Vloeistof
  Etiket informatie
  Gevarenaanduidingen Gevaarlijk
  H315: Veroorzaakt huidirritatie. H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel. H400: Zeer giftig voor in het water levende organismen. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
  Voorzorgsmaatregelen P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P280: Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water/… wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

  Vaak samen gekocht

  Vaak samen gekocht
  product-cross-sell
  Gardena drukspuit 5 ltr
  € 24.99
  product-cross-sell
  Plantenspuit 2 ltr
  € 7.99
  product-cross-sell
  Gieter kunststof groen 10 ltr
  € 4.99
  product-cross-sell
  HG terrastegelvernieuwer 1l
  € 6.69
  Reviews worden geladen

  Recent bekeken