Google Nest Cam Beveiligingscamera Buiten - Wit

229.
00
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Nest Cam Outdoor
  • Materiaal: Kunststof

Deze Google Nest Cam Beveiligingscamera Buiten is de oplossing die jij zoekt voor de veiligheid over je huis of bedrijf. 

Specificaties 
De bewakingscamera beschikt over veel specificaties. De camera is weerbestendig. Daarnaast heb je door de infraroodverlichting van de camera dag en nacht live beelden. Niet thuis als er een pakketje wordt bezorgd? Door de luister- en spraakfunctie van de camera kan je via de app praten met de bezorger. Zodat hij het pakketje alsnog ergens neer kan leggen. Daarnaast beschikt deze slimme outdoorcamera ook over geavenceerde bewegingsdetectie. Door deze functie kan de camera jou pushberichten sturen per app of mail van mogelijk ongewenst bezoek. De camera stuurt je dan een foto van de beweging waardoor je ook weet wat er precies aan de hand is. Met de Nest-app kan de camera ook live overal op de wereld gevolgt worden. Naast alle slimme specificaties beschikt de camera ook nog over een paar standaard specificaties. Zo werkt de camera op netsnoer, heeft de camera een kijkhoek van 130° en is en toont de Nest-cam alle beelden in Full HD-video (1080p). Ook kan je wel tot 8x inzoomen zonder dat de beeldkwaliteit achteruit gaat. 

Nest Aware 
Nest Aware is een systeem wat in samenwerking met de bewakingscamera ingezet kan worden. Bij de de levering ontvang je een gratis proefperiode op dit systeem. Doormiddel van dit systeem zijn der nog meer mogelijkheden met de camera. Zo geeft dit systeem persoonsmeldingen. Deze functie zorgt ervoor dat je geen valse alarmen krijgt door bewegingsdetectie. De functie zorgt er namelijk voor dat de camera mensen weet te onderscheiden van voorwerpen. Ook slaat Nest Aware beeldmateriaal voor 30 dagen op. Dit beeldmateriaal kan je altijd terugzien. 

Verpakking 
Naast de Nest Cam Beveiligingscamera vind je ook een magnetische basis, montagesteun voor camera, stroomadapter, nest-schroeven, wandpluggen, kabelklemmen, installatiehandeleiding en een introductiegids in de verpakking. 

Verkrijgbaar in 2 stuks 
Deze Nest Cam voor buiten is ook verkrijgbaar in 2 stuks. Zo vergroot je je bewakingszicht.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Nest Cam Outdoor
Productnummer 614322
Type(nummer) NC2100FD
Merk Google Nest
Ecocheque Nee
Algemeen
Benodigd aantal batterijen 0.0
Kleurfamilie Wit
Inhoud set Set
Materiaal Kunststof
Wecycle Nee
Stibat Nee
Type Camera
Gebruik
Geschikt voor app Ja
Geschikt voor vochtige ruimtes Ja
Technische kenmerken
Aansluitingen Wifi-verbinding
Bereik 20.0 m
Bewegingsdetectie Ja
IP-beschermingsklasse IP65
Kijkhoek 130.0 graden
Max. ampères 1.0 Ah
Max. resolutie 1080p, 3-megapixelsensor met miljoenen kleuren en 8x digitale zoom
Max. voltage 240.0 Volt
Met videorecorder Ja
Microfoon Ja
Multischerm Ja
Nachtzicht Ja
Netspanning 240.0 Volt
Omvalbeveiliging Ja
Snoerlengte 7.0 m
Type batterij N
Wifi Ja
Voeding Netspanning
Draadloos Ja
Draadloos protocol Wifi
Smarthome Ja
Reviews worden geladen

Recent bekeken