179.
00
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Grootte van het blad:420 mm
  • Energiebron:Accu

De Gardena telescopische heggenschaar THS Li-18/42 is perfect om zowel hoog als laag bij de grond te snoeien. Door de lichtgewicht telescopisch verstelbare steel kom je zonder moeite op lastig te bereiken plekken. Met een maximaal bereik van 3M is een hoge heg geen enkel probleem meer. De snoeikop kan kantelen, zodat ook de bovenkant van de heg vlak kan worden gesnoeid. De heggenschaar heeft met zijn 18V en 2,0Ah Lithium-Ion accu een gebruiksduur van maximaal 75 minuten. Op de indicator is te zien wanneer de accu moet worden opgeladen. Binnen 3 uur is uw accu weer vol. De heggenschaar is uitgerust met een 42 cm lang blad en kan takken snoeien met een maximale dikte van 16 mm.

Wat is een Accu platform?

Eén accu die je kan gebruiken voor al je Elektrisch (Tuin)Gereedschap, dat is het idee achter een Accu platform. Door gebruik te maken van één accu bespaar je geld, je hoeft namelijk geen accu meer bij de andere machines te kopen. Je klikt eenvoudig de accu van het ene apparaat op het andere. Zo ben je bijvoorbeeld aan het boren, haal je de accu eraf en plaats je hem vervolgens op je heggenschaar om de heg te snoeien.

Voordelen van een Accu platform

  • Door te kiezen voor een Accu platform bespaar je geld bij de volgende aankoop, je hoeft dan namelijk geen accu meer aan te schaffen!
  • Binnen het juiste accu platform zijn de accu’s universeel uitwisselbaar. Hierdoor is het Plug & Play tussen al het gereedschap en tuingereedschap van hetzelfde merk en uiterst gebruiksvriendelijk
  • Doordat je gebruik maakt van accu’s heb je niet meer de uitstoot van de benzine tijdens het gebruik. Daarnaast is het accu platform helemaal duurzaam omdat je ook nog minder accu’s nodig hebt!
Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Heggenschaar
Productnummer 507976
Gewicht product 3500 gr
Hoogte product 14.5 cm
Lengte product 19.5 cm
Breedte product 1.13 m
Merk Gardena
Duurzaam Nee
Algemeen
Kleurfamilie Blauw
Materiaal Kunststof
Telescopische steel Ja
Type Heggenschaar
Afmetingen
Grootte van het blad 420.0 mm
Gebruik
Beoogd gebruik Heggen
Technische kenmerken
Softgrip Ja
Energiebron Accu
Geluidsniveau 89.0 dB
Automatische veiligheidsuitschakeling Ja
Accu
Onderdeel accu platform GARDENA HeartBeat System
Accuplatform Ja
Capaciteit accu 2.0 Ah
Oplaadtijd 180.0 min
Accu verwisselbaar Ja
Accutechnologie Li-Ion
Inclusief accu Ja
Voltage 18.0 Volt
Reviews worden geladen

Recent bekeken