Gardena ClickUp! fakkel

€ 41.99
34.
99
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Brengt een heerlijk warme sfeer in je tuin
  • Vul het reservoir met 350 ml gewone lampolie voor minimaal zes uur brandtijd
  • Ideaal te combineren met de ClickUp! Steel
  • 5 jaar garantie

De GARDENA ClickUp! Tuinfakkel zet geeft je tuin een heerlijk warme gloed. Deze tuinfakkel maakt deel uit van het GARDENA ClickUp! assortiment, een flexibel decoratiesysteem voor jouw unieke tuininrichting.

De ClickUp! opzetelementen bevestig je op de ClickUp! Steel met behulp van het One-Click-mechanisme, waardoor verwisselen zeer eenvoudig is. Deze verbinding blijft na het vastklikken stabiel en wiebelvrij, zodat de tuinfakkel niet om kan vallen. Het reservoir is voldoende voor 350 ml gewone lampolie. Hierop kan de vlam van de ClickUp! Tuinfakkel minimaal zes uur branden en voor een gezellige sfeer in jouw tuin zorgen. De fakkel maakt indruk door zowel de hoge kwaliteit als het stijlvolle design. De stalen plaat is elegant gevormd en verfraait elke tuin. Daarnaast fungeert de gebogen staalplaat als wind- en regenbescherming, waardoor schade aan de fakkel wordt voorkomen.

De tuinfakkel is veilig in gebruik en voldoet in alle opzichten aan de veiligheidseisen voor decoratieve olielampen. De vlam maak je veilig uit met behulp van de bijgeleverde vlam dover. De olietank is lekvrij zodat er geen brandstof van de tuinfakkel kan druppelen. De GARDENA ClickUp! Tuinfakkel wordt geleverd met vijf jaar garantie. Het all-season lifestyle systeem voor een warme gloed in de tuin.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort ClickUp! Tuinfakkel
Productnummer 171492
Merk Gardena
Duurzaam Nee
Algemeen
FSC-keurmerk Nee
PEFC keurmerk Nee
Wecycle Nee
Stibat Nee
Type artikel Gereedschapshaak
Reviews worden geladen

Recent bekeken