Flexxfloors Stick Deluxe PVC Vloerdeel Steen Eiken 2 mm 2,08 m2

€ 19.99 /m²
14.
99/m²
Per pak € 31.18
Aanbieding geldig t/m 26-05-2019
Wat is je oppervlakte?
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Makkelijk aan te brengen met een zelfklevende laag
  • Dikte van 2 mm
  • Geschikt voor intensief woongebruik en licht commercieel gebruik
  • Garantie van 15 jaar

Met het Flexxfloors Stick Deluxe Steen Eiken PVC vloerdeel maak je een bewuste keus voor je interieur. Met zijn steen eiken decor en voelbare houtstructuur heeft dit vloerdeel een strakke vormgeving en tegelijkertijd een warme en natuurlijke uitstraling. Door een zelfklevende laag is hij eenvoudig en snel aan te leggen. Het vloerdeel is in elke ruimte binnenshuis te leggen en is ook geschikt voor de trap, in combinatie met Flexxstairs profielen. Kortom, het Flexxfloors kunststof PVC Steen Eiken is dus niet alleen een stijlvolle, maar ook een praktische keuze. Let op: de vloertemperatuur mag na het leggen niet hoger dan 28°C worden, gebruik Flexxfloors Stick Deluxe daarom niet in combinatie met direct zonlicht.

Basisvloer
Flexxfloors kan worden gelegd op een betonnen of houten basisvloer. Deze dient geheel vlak, schoon, stabiel en scheur- en vochtvrij te zijn. Zet losse houten planken vast en maak indien nodig een basisvloer van spaanplaat. Een betonnen vloer mag niet meer dan 2% vocht bevatten. Voor een sterke hechting tussen zuigende ondergronden en Flexxfloors Stick, is een voorbehandeling met Flexxfloors Primer noodzakelijk. Een zuigende ondergrond is te herkennen met een druppeltest. Laat een druppel water vallen op de vloer. Als deze na 1-2 minuten is ingetrokken is er sprake van een zuigende ondergrond. Basisvloeren zoals cementdek-, beton, anhydriet en houten vloeren zijn zuigende ondervloeren en moeten worden voorbehandeld met Flexxfloors Primer. Je kunt de Flexxfloors Stick vloer ook zwevend leggen op de Flexxfloors Silence ondervloer. Deze ondervloer is TÜV gecertificeerd in combinatie met Flexxfloors Stick behaal je een geluidsreductie van 10 dB en voldoe je aan de geluidsreductie eisen voor appartementen.

Hulp nodig bij je klus?
Bekijk het klusadvies op onze website voor meer informatie over het leggen van een PVC vloer.

Gereedschap
Maak bij het leggen van de vloer gebruik van: Flexxfloors liniaal, winkelhaak, meetlint, potlood, (Flexxfloors) hobby mes en aanslagblokje.

Onderhoud
Een PVC vloer is een hygiënische vloer die eenvoudig en gemakkelijk met een zachte bezem of stofzuiger schoongemaakt kan worden. Goed onderhoud verlengt de levensduur van je vloer. De vloeren zijn bestand tegen dagelijkse invloeden zoals schoenen, toch kunnen scherpe voorwerpen en zand de vloer beschadigen. Zorg daarom voor een goede deurmat, maak de vloer regelmatig schoon met zachte bezem of stofzuiger met zachte borstel. Reinig regelmatig de vloer met een kunststof vloer reiniger zoals de Flexxfloors daily cleaner. De Stick Basic en Stick Deluxe vloeren zijn voorzien van een beschermende toplaag. Deze kan aangetast worden door gebruik en intensieve reiniging. Pleeg daarom minimaal 1 keer per jaar onderhoud door het toepassen van de Flexxfloors intensive cleaner en het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag met Flexxfloors protective finish. Wees voorzichtig met het schuiven van meubels en voorzie deze van viltplakkers. Een bureaustoel met (zwenk)wieltjes kan je vloer ernstig beschadigen. Een vloermat onder het bureau kan dit voorkomen.

Legpatronen
Met Flexxfloors Stick zijn diverse legpatronen mogelijk en daarnaast kan je je eigen fantasie gebruiken, bijvoorbeeld door tegels en houtdecoren door elkaar te gebruiken.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Stick Vinyl vloerdeel
Productnummer 585628
Gewicht product 450 g
Hoogte product 2 mm
Breedte product 91.4 cm
Lengte product 15.2 cm
Type(nummer) 585628
Merk Flexxfloors
Afmetingen uit verpakking
Aantal m² per pak 2.08 m²
Aantal lamellen per pak 15.0
Lengte lamel (excl. verbinding) 152.0 mm
Breedte lamel (excl. verbinding) 152.0 mm
Dikte lamel 2.0 mm
Lengte patroon 915.0 mm
Breedte patroon 152.0 mm
Algemeen
Lijn Deluxe
Materiaal PVC
Type PVC vloer
Uiterlijk
Kleur Steen eiken
Kleurfamilie Grijs
Vorm Plank
Decor Steen eiken
Voelbare houtstructuur Ja
Houtlook/houtstructuur Ja
Krasbestendig Nee
V-groef Nee
Oppervlakte structuur Glad
Gebruik
Type verbinding Geen
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Type vloerverwarming Warmwaterbuizen
Maximale temperatuurbestendigheid 28.0 °C
Legmethode Zelfklevend
Leginstructies Makkelijk te leggen met Flexxfloors liniaal en mes
Gebruiksklasse Intensief woongebruik, Licht commercieel gebruik
Geschikt voor trap Ja
Geschikt voor vochtige ruimtes Ja
Waterbestendig Ja
Uv bestendig Ja
Contactgeluidsreductie 2.0 dB
Geluidsreductie 2.0 dB
Loopgeluidisolatie 2.0 dB
Antislip Ja
Anti-statisch Ja

Vaak samen gekocht

Vaak samen gekocht
product-cross-sell
Flexxfloors PVC lijm 3 KG
€ 22.49
product-cross-sell
Flexxfloors liniaal
€ 15.99
product-cross-sell
Flexxfloors mes
€ 12.99
Reviews worden geladen

Andere producten uit deze lijn

Recent bekeken