Bosch acculader AL1830 CV 18-volt LI-ION

€ 38.99
31.
19
Aanbieding alleen vandaag nog geldig
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Type artikel: Snellader

De accusnellader AL 1830 CV van Bosch is een krachtige oplader. Het is te gebruiken in combinatie met de 18 V accu, maar ook met de 14,4 V accu. De oplader zorgt dat jouw accu snel wordt opgeladen. Zo is die na 40 minuten al voor 80% opgeladen en kun je weer verder met je klus.

De Bosch oplader herkent de lading van accu's en zorgt zo voor de precieze oplaadtijd van de accu. Zo wordt overlading voorkomen en gaat je accu langer mee. De oplader geeft aan wanneer de accu helemaal 80% en 100% is opgeladen. Daarna kun je de oplader gemakkelijk opbergen, de lader is namelijk zeer licht en beknopt.

De accusnellader AL 1830 CV zorgt dat jouw accu's in een mum van tijd zijn opgeladen waardoor jij weer snel aan de slag kunt.  

Wat is een Accu platform?

Eén accu die je kan gebruiken voor al je Elektrisch (Tuin)Gereedschap, dat is het idee achter een Accu platform. Door gebruik te maken van één accu bespaar je geld, je hoeft namelijk geen accu meer bij de andere machines te kopen. Je klikt eenvoudig de accu van het ene apparaat op het andere. Zo ben je bijvoorbeeld aan het boren, haal je de accu eraf en plaats je hem vervolgens op je heggenschaar om de heg te snoeien.

Voordelen van een Accu platform

  • Door te kiezen voor een Accu platform bespaar je geld bij de volgende aankoop, je hoeft dan namelijk geen accu meer aan te schaffen!
  • Binnen het juiste accu platform zijn de accu’s universeel uitwisselbaar. Hierdoor is het Plug & Play tussen al het gereedschap en tuingereedschap van hetzelfde merk en uiterst gebruiksvriendelijk
  • Doordat je gebruik maakt van accu’s heb je niet meer de uitstoot van de benzine tijdens het gebruik. Daarnaast is het accu platform helemaal duurzaam omdat je ook nog minder accu’s nodig hebt!
Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Lader
Productnummer 540120
Gewicht product 500 gr
Type(nummer) AL 1830 CV
Merk Bosch
Duurzaam Nee
Algemeen
Stibat Nee
CE gecertificeerd Nee
Type artikel Snellader
Wecycle Ja
Technische kenmerken
Onderdeel accu family Bosch Power for All systeem
Overlaadbeveiliging Ja
Snellaad functie Ja
Accuplatform Nee
Reviews worden geladen

Recent bekeken