Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Grootte van het blad:550 mm
  • Energiebron:Accu/batterij

Bosch
De Bosch accu heggenschaar AHS 55-20 Li maakt het snoeien van de heg kinderwerk. Het Anti-Blocking systeem zorgt dat je heggenschaar blijft werken zonder onderbrekingen. Door het extreem lage gewicht van de heggenschaar worden je spieren minder belast bij je klus, en kan je hierdoor langer doorwerken. Ook kan je gemakkelijk bovenhandse klussen aan. De achterste handgrepen van de heggenschaar zijn voorzien van een softgrip. De voorste zijn verstelbaar in meerdere posities en hebben een transparante handbescherming. De schaar heeft een Syneon-chip-systeem waardoor het apparaat zelf regelt hoeveel energie er voor de klus nodig is. De Bosch heggenschaar wordt zonder accu 18 V geleverd. Het is namelijk onderdeel van de Bosch 18 V accuplatform. 1 verwisselbare accu van 18V voor al jouw tuin- en huisgereedschappen. De heggenschaar van Bosch snijdt moeiteloos door alle bladeren en takken dankzij de scherpe messen. De messen zijn laser gesneden en diamant geslepen en zorgen dan ook voor perfect resultaat. Met de speciale tanden op de voorkant van de schaar kun je takken snoeien met een dikte van 20 mm. Bladeren kun je snoeien tot wel 550 mm dikte. De heggenschaar heeft een blad van 55 cm. Door de speciale Mes-Protector kun je zonder dat je messen worden beschadigd dichtbij vloeren en muren snoeien. De Bosch schaar heeft een automatische veiligheidsuitschakeling. Met de Bosch accu heggenschaar AHS 55-20 Li snoei je prettig, snel en nauwkeurig je heg.

Wat is een Accu platform?

Eén accu die je kan gebruiken voor al je Elektrisch (Tuin)Gereedschap, dat is het idee achter een Accu platform. Door gebruik te maken van één accu bespaar je geld, je hoeft namelijk geen accu meer bij de andere machines te kopen. Je klikt eenvoudig de accu van het ene apparaat op het andere. Zo ben je bijvoorbeeld aan het boren, haal je de accu eraf en plaats je hem vervolgens op je heggenschaar om de heg te snoeien.

Voordelen van een Accu platform

  • Door te kiezen voor een Accu platform bespaar je geld bij de volgende aankoop, je hoeft dan namelijk geen accu meer aan te schaffen!
  • Binnen het juiste accu platform zijn de accu’s universeel uitwisselbaar. Hierdoor is het Plug & Play tussen al het gereedschap en tuingereedschap van hetzelfde merk en uiterst gebruiksvriendelijk
  • Doordat je gebruik maakt van accu’s heb je niet meer de uitstoot van de benzine tijdens het gebruik. Daarnaast is het accu platform helemaal duurzaam omdat je ook nog minder accu’s nodig hebt!
Lees meer

Gratis accu bij aankoop van geselecteerd Bosch tuin gereedschap

  • Koop één van de deelnemende machines tijdens de actieperiode van 27 februari t/m 30 juni 2023
  • Registreer je aankoop via https://www.gamma.nl/giveaway.
  • Upload een aankoopbewijs van jouw gekochte machine. Voltooi de registratie uiterlijk 30 juni 2023.
  • Je ontvangt jouw gratis accu uiterlijk 6 weken nadat Bosch je registratie met kopie aankoopbewijs heeft ontvangen en goedgekeurd.

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de actiepagina

Specificaties

Product
Productnummer 604486
EAN 3165140830454
Type(nummer) AHS 55-20 LI baretool
Merk Bosch
Algemeen
Kleurfamilie Groen
Type Accu heggenschaar
Afmetingen
Grootte van het blad 550 mm
Gebruik
Beoogd gebruik Heggen
Technische kenmerken
Softgrip Ja
Energiebron Accu/batterij
Geluidsniveau 91 dB
Automatische veiligheidsuitschakeling Ja
Accu
Accu verwisselbaar Ja
Accutechnologie Li-Ion
Onderdeel accu platform Bosch Power for All systeem
Accuplatform Nee

Klantreviews

Reviews worden geladen

Recent bekeken