284.
00
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Inclusief reservemes!
  • Max. grasoppervlakte: 300 m²
  • Maaibreedte: 34 cm
  • Maaihoogte 30-60 mm
  • 3 jaar garantie
  • Accu uitwisselbaar binnen het 18V Bosch Power for All accu platform, accu ook toe te passen op o.a. Gloria en Gardena accumachines

Bosch

De CityMower18 is een lichte accumaaier die is ontworpen voor gemakkelijk onderhoud van een stadstuin. Deze beschikt over een krachtige 18V-accu met een geavanceerd accumanagementsysteem voor langere looptijden, waardoor snoerloze vrijheid mogelijk wordt zonder aan vermogen of efficiëntie in te boeten. De ErgoFlex grepen zorgen tijdens het werk voor gemakkelijk hanteren en voor een comfortabele en gezonde houding. De maaier beschikt ook over een bedieningshendel met een in 3 standen verstelbaar maaihoogtebereik van 30 - 60 mm om zo de hoogte van het gras gemakkelijk te kiezen. De graskam zorgt voor netjes trimmen langs muren en kanten voor snelle en gemakkelijke resultaten.

Wat is een Accu platform?

Eén accu die je kan gebruiken voor al je Elektrisch (Tuin)Gereedschap, dat is het idee achter een Accu platform. Door gebruik te maken van één accu bespaar je geld, je hoeft namelijk geen accu meer bij de andere machines te kopen. Je klikt eenvoudig de accu van het ene apparaat op het andere. Zo ben je bijvoorbeeld aan het boren, haal je de accu eraf en plaats je hem vervolgens op je heggenschaar om de heg te snoeien.

Voordelen van een Accu platform

  • Door te kiezen voor een Accu platform bespaar je geld bij de volgende aankoop, je hoeft dan namelijk geen accu meer aan te schaffen!
  • Binnen het juiste accu platform zijn de accu’s universeel uitwisselbaar. Hierdoor is het Plug & Play tussen al het gereedschap en tuingereedschap van hetzelfde merk en uiterst gebruiksvriendelijk
  • Doordat je gebruik maakt van accu’s heb je niet meer de uitstoot van de benzine tijdens het gebruik. Daarnaast is het accu platform helemaal duurzaam omdat je ook nog minder accu’s nodig hebt!
Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 159239
EAN 3165140973540
Gewicht product 9.900 gr
Type(nummer) CityMower 18-300
Merk Bosch
Algemeen
Kleurfamilie Groen
Type Grasmaaier
Afmetingen
Maaibreedte 34 cm
Gebruik
Minimale grasoppervlakte 1 m²
Maximale grasoppervlakte 300 m²
Technische kenmerken
Energiebron Accu
Met opvang Ja
Geluidsniveau 89 dB
Instelbare hoogte Ja
Min. instelbare hoogte 30 mm
Max. instelbare hoogte 60 mm
Automatische veiligheidsuitschakeling Ja
Accu
Onderdeel accu platform Niet van toepassing
Reviews worden geladen

Recent bekeken