Bistrotafel Brad naturel

(2 reviews)
169.
00
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Kleurfamilie: Hout
  • Materiaal: Hardhout, Staal

Bistrotafel Brad is een vierkanten houten tafel met een stalen poot. Door de combinatie van de materialen, krijgt de tafel een robuuste en industriële look. De tafel is leuk te combineren met andere tuinmeubels. De tafel is geschikt voor in de tuin, maar ook passend voor op een balkon. Omdat hout een natuur product is gaat het na verloop van tijd leven. Alle houten tuinmeubelen zijn voor behandeld met een olie laag, na verloopt van tijd kunnen er scheurtjes en verkleuring ontstaan. Met de juiste behandeling blijft het hout lang mooi van kleur.


Afmetingen
De bistrotafel Brad is 73 centimeter hoog, 70,5 centimeter lang en 70,5 centimeter breed.

Onderhoud
Een houten tuinmeubel moet je gemiddeld 1 a 2 keer per jaar behandelen. Je maakt als eerste je meubel schoon door deze te af te spuiten met water en te ontvetten. Vervolgens kan je het meubel schuren met een fijne korrel schuurpapier en na het schuren stofvrij maken. Neem het meubel af met een licht vochtige doek en breng als laatste tuinmeubelolie gelijkmatig aan. Het stalen frame is voorzien van een coating. Door kleine beschadigingen van de coating, kan er roestvorming ontstaan. Maak gebruik van een metaallak om dit te herstellen. Bij het schoonmaken van je meubel, gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen maar een zachte borstel, groene zeep en lauw water.


Opslag
Om jarenlang plezier te hebben van uw meubel geniet het de aanbeveling om na het seizoen het meubel onder een beschutting te plaatsen, af te dekken met een hoes of binnen op te bergen. Het meubel droog en nooit helemaal luchtdicht afdekken, om schimmel en vochtplekken te voorkomen.

Constructie
Controleer elk seizoen, indien van toepassing, of het bevestigingsmateriaal van uw meubel nog stevig genoeg vastzit en draai dit zo nodig aan.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 603747
Gewicht product 15000 gr
Hoogte product 73.0 cm
Lengte product 70.5 cm
Breedte product 70.5 cm
Merk Geen
Algemeen
FSC-keurmerk Ja
Kleurfamilie Hout
Uitschuifbaar Nee
Type Bistro tafel
Materiaal Hardhout, Staal
Vorm Vierkant
Afmetingen
Hoogte tot onderkant tafel 68.0 cm
Dikte tafelblad 5.0 cm
Gebruik
Geleverd als bouwpakket (te monteren) Ja
Geschikt voor aantal personen 4.0 stuks
Technische kenmerken
Inklapbaar Ja

Vaak samen gekocht

Vaak samen gekocht
product-cross-sell
Hoes statafel
€ 10.95
Reviews worden geladen

Recent bekeken