Bayer Garden Natria Flitser 3-in-1 spray 1 ltr

€ 13.99
6.
99
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Onkruidbestrijding

Met de Bayer Garden Flitser 3-in-1 spray 1 l verwijder je onkruid, mos en groene aanslag op en tussen de tegels in de tuin. Gebruik de Bayer Flitser bij voorkeur op een droge dag. Wanneer het binnen drie uur na gebruik van het middel regent, heeft dit een negatief effect op de werking van het product. Om overwaaien te voorkomen spuit je het middel bij windstil weer. Bevochtig de onkruiden licht, maar voorkom afdruipen. De werking wordt snel zichtbaar en is afhankelijk van de temperatuur en het soort onkruid dat wordt bestreden. Indien nodig herhaal je de behandeling na 14 dagen. De actieve stoffen zijn 100% natuurlijk. Gebruik de Bayer Flitser 3 in 1 spray niet op het gazon en randbeplanting, omdat dit het kalkhoudend natuursteen aantast.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Onkruidbestrijding
Productnummer 521513
Gewicht product 1000 gr
Hoogte product 28.3 cm
Lengte product 12.2 cm
Breedte product 12.2 cm
Merk Bayer
Duurzaam Nee
Algemeen
Type artikel Onkruidverdelger
Gebruik
Beoogd gebruik Pad/patio
Concentraat/kant & klaar Kant-en-klaar
Technische kenmerken
Samenstelling Natuurlijk
Etiket informatie
Gevarenaanduidingen Waarschuwing
EUH401: Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke gezondheid en het milieu te voorkomen. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
Voorzorgsmaatregelen P264: Na het werken met dit product ... grondig wassen. P280: Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.
Reviews worden geladen

Recent bekeken