199.
00
Dit product is uit ons assortiment

Productomschrijving

  • Kleurfamilie:Hout
  • Materiaal:Hardhout

Bank Zia naturel is een eigentijdse bank die zich kenmerkt door zijn karakteristieke ontwerp. De bank heeft een natuurlijke kleur en is gemaakt van acacia hardhout. Omdat hout een natuur product is gaat het na verloop van tijd leven. Alle houten tuinmeubelen zijn voor behandeld met een olie laag, na verloopt van tijd kunnen er scheurtjes en verkleuring ontstaan. Met de juiste behandeling blijft het hout lang mooi van kleur.


Afmetingen
Bank Zia naturel is 73 centimeter hoog, 123 centimeter breed en 49 centimeter diep.

Onderhoud geolied meubel
Een houten tuinmeubel moet je gemiddeld 1 a 2 keer per jaar behandelen. Je maakt als eerste je meubel schoon door deze te af te spuiten met water en te ontvetten. Vervolgens kan je het meubel schuren met een fijne korrel schuurpapier en na het schuren stofvrij maken. Neem het meubel af met een licht vochtige doek en breng als laatste tuinmeubelolie gelijkmatig aan. Bij het schoonmaken van je meubel, gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen maar een zachte borstel, groene zeep en lauw water.


Opslag
Om jarenlang plezier te hebben van uw meubel geniet het de aanbeveling om na het seizoen het meubel onder een beschutting te plaatsen, af te dekken met een hoes of binnen op te bergen. Het meubel droog en nooit helemaal luchtdicht afdekken, om schimmel en vochtplekken te voorkomen.

Constructie
Controleer elk seizoen, indien van toepassing, of het bevestigingsmateriaal van uw meubel nog stevig genoeg vastzit en draai dit zo nodig aan.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Tuinbank
Productnummer 561175
Gewicht product 9900 gr
Hoogte product 73.0 cm
Lengte product 49.0 cm
Breedte product 1.23 m
Merk PURE
Duurzaam Nee
Algemeen
Kleurfamilie Hout
Lijn Zia
FSC-keurmerk Ja
Materiaal Hardhout
Met rugleuning Ja
Met armleuning Ja
Kleur Naturel
Afmetingen
Zithoogte bank 46.0 cm
Zitdiepte 40.0 cm
Hoogte armleuning 27.0 cm
Breedte armleuning 15.0 cm
Gebruik
Geschikt voor aantal personen 2.0
Geleverd als bouwpakket (te monteren) Ja
Technische kenmerken
Inklapbaar Nee
Accessoires
Kussen meegeleverd Nee
Reviews worden geladen

Recent bekeken