Ambi Pur Fruity

7.
49

Productomschrijving

 • Geurtype: Exotische vruchten
 • Duur werking: 70 dagen

De Ambi Pur Auto geurverspreider 'Fruity' verspreidt een heerlijke geur tijdens het autorijden. Deze luchtverfrisser die speciaal gemaakt is voor in de auto, zorgt ervoor dat je auto altijd fris ruikt. De geurverspreider zuivert de autolucht met behulp van een membraantechnologie. Zo reis je comfortabel, zonder last te krijgen van een onaangename autogeur. De Ambi Pur Geurverspreider 'Fruity' is onderdeel van de uitgebreide Ambi Pur-lijn met verschillende geuren. Je bevestigt de kleine luchtverfrisser met een clip op het ventilatierooster, zodat deze niet in de weg zit. Kortom, met de Ambi Pur Geurverspreider 'Fruity' ga je wekenlang in een fris ruikende auto de weg op.
Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Luchtverfrisser
Productnummer 596036
Merk Ambi pur
Duurzaam Nee
Algemeen
Kleurfamilie Transparant, Zwart
Geurtype Exotische vruchten
Type artikel Houder met navulling luchtverfrisser
Gebruik
Navulbaar Ja
Duur werking 70.0 dagen
Bevestiging Klemmen
Technische kenmerken
Structuur van luchtverfrisser Vloeistof
Etiket informatie
Gevarenaanduidingen Waarschuwing
H315: Veroorzaakt huidirritatie. H317: Kan een allergische huidreactie veroorzaken. H411: Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P280: Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen P301+P310: NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. P302+P352: BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P331: GEEN braken opwekken. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Bestel- en bezorginformatie

 • Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen
 • 30 dagen bedenktijd
 • Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen

  Je ontvangt na je bestelling een bevestiging waarin precies staat vanaf hoe laat je je bestelling kunt komen ophalen in de door jou gekozen bouwmarkt. Tijdens bouwmarkt openingstijden krijg je binnen 3 uur antwoord of je pakket klaar ligt. In de meeste gevallen kan je afhalen binnen 24 uur nadat je de bestelling geplaatst hebt.
  Click & Collect producten kunnen helaas niet tegelijk besteld worden met producten die uitsluitend thuis worden geleverd.

  30 dagen bedenktijd

  Je kunt jouw aankoop binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de bouwmarkt.
  Uiteraard moet het artikel met alle geleverde toebehoren geretourneerd worden en indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

  Retourneren oude elektrische en elektronische apparaten

  Gun je je oude elektrische en elektronische apparaten een tweede leven? Breng ze dan naar de gemeentelijke milieustraat of lever ze in bij Karwei.

Reviews worden geladen

Recent bekeken