PERSBERICHT
Karwei roept Nordic Green uit tot de trendkleur van 2023
Haal het rustgevende effect van de natuur in huis

Leusden, 5 september 2022 – Het weelderige groen zit nu nog aan de bomen, maar dat duurt niet lang meer met de herfst in aantocht. Goed nieuws voor groenliefhebbers: de Karwei Trendkleur van 2023 is Nordic Green! Zo heeft het team van Karwei en trend experts besloten. Nordic Green is een frisse groengrijs tint. Nordic Green van Le Noir & Blanc is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij alle Karwei-bouwmarkten.

Haal de natuur in huis met Nordic Green
In 2023 haalt Karwei de natuur naar binnen: zowel in de nieuwe wooncollectie als met de Karwei trendkleur Nordic Green. Dat is een natuurlijke tint die het rustgevende effect van de natuur met zich meebrengt. Een baken van rust is iets dat we goed kunnen gebruiken in het doorgaans drukke leven. De kleur Nordic Green zie je vaak terug in Scandinavië. De kleuren van de bossen, maar ook van de houten huizen langs de kust, die opgaan in de natuur. Bekijk hier de video van de Karwei trendkleur Nordic Green.

Laat je inspireren
Karwei is de enige bouwmarkt in Nederland voor klussen én inrichten. De bouwmarkt wil klanten helpen om van hun huis echt een thuis te maken. De trendkleur van 2023 past mooi bij zowel warme als koele tinten en zorgt voor balans in je huis. In eerste instantie lijkt het een frissere tint maar in combinatie met naturellen en andere groentinten wordt de kleur juist sfeervol en warm.

Mariëlle Rooswinkel, Manager Marketing Communicatie & Formule Karwei over de trendkleur van 2023: "We willen onze klanten continu inspireren en motiveren om aan de slag te gaan met hun huis. De afgelopen twee jaar heeft Karwei een exclusieve kleur van het jaar geïntroduceerd en dit jaar ook weer. Het is Nordic Green geworden. We willen dit jaar het buitenseizoen verlengen en de natuur naar binnen halen. Dit doen we naast de Karwei trendkleur ook met onze nieuwe wooncollectie, beiden zijn geheel op elkaar afgestemd".

Niet helemaal in de smaak?
Mocht de kleur onverhoopt toch nét anders uitpakken dan verwacht? Geen punt. Iets maken van je smaak duurt soms even. Karwei schiet te hulp met de kleurgarantie, waarbij je een andere kleur mag uitkiezen die beter bij je smaak past. Zo wil Karwei haar klanten motiveren om keuzes te durven maken. Dus pakt de lak of muurverf niet mooi uit, dan kun je hetzelfde product in een andere kleur aanschaffen om de oorspronkelijke kleur te vervangen.

Karwei trendkleur uitproberen
Nordic Green is ook verkrijgbaar als Karwei kleurtester. Ideaal om de kleur thuis uit te proberen! Als je er vervolgens voor kiest om de verf aan te schaffen, ontvang je het aankoopbedrag van de kleurtester terug.

Klik hier voor meer informatie over de Karwei Trendkleur.

Recent bekeken