PERSBERICHT
Karwei start als eerste bouwmarkt met persoonlijk interieuradvies
Op afspraak shoppen met een personal stylist

Leusden, 30 september 2020 – Je voelt je beter als je mooi woont. Toch kom je er soms zelf niet helemaal uit en heb je iemand nodig die met je meedenkt bij het inrichten en stylen van een ruimte in je huis. Daarom start Karwei vanaf aanstaande zaterdag als eerste bouwmarkt van Nederland met persoonlijk interieuradvies. Bij de bouwmarkt met smaak voor klussen én inrichten staan ieder weekend professionele interieurstylisten voor je klaar om je te adviseren bij allerlei woonuitdagingen, voor elke ruimte en elk probleem. Karwei Stijl&advies is op afspraak te boeken bij 18 deelnemende Karwei-winkels verspreid over heel Nederland.

Laat je woondromen uitkomen
Waar en hoe je woont is van invloed op je stemming en draagt bij aan hoe je je voelt, zo blijkt uit onderzoek. Je wilt thuis dus een fijne plek creëren, voor jezelf, voor jullie samen of het hele gezin. Zeker in deze tijd, waarin je huis extra belangrijk is. Maar hoe zet je al je ideeën om in concrete plannen? De Karwei-stylisten geven je tips om te zorgen dat al je woondromen uitkomen. Ze maken een heldere schets en geven kleur- en productadviezen. Uiteraard kennen de stylisten het gehele smaakvolle assortiment van Karwei op hun duimpje en zijn zij op de hoogte van de laatste woontrends. Met hun hulp haal je de juiste mix aan producten in huis; van muurverf en behang tot verlichting, vloeren, raamdecoratie, meubels en accessoires.

Goodiebag
De kosten voor Karwei Stijl&advies bedragen € 59,- per adviesgesprek. Bij besteding van € 500 of meer, in de bouwmarkt waar het advies heeft plaatsgevonden, is het gesprek gratis. Na afloop ontvang je een goodiebag met daarin alle schetsen, stalen en testers, een productlijst, én een Karwei-kortingsvoucher. Op karwei.nl/stijl-en-advies zie je bij welke Karwei-winkel(s) in jouw regio Stijl&advies beschikbaar is.

Recent bekeken