Lundia assortiment

Thuis. Dat is helemaal jouw plek. Waar je vrij bent en alles klopt. En met Lundia kan dat, want over Lundia kasten, binnen- en buitendeuren en vloeren is net even wat beter nagedacht. Je kiest de basis die bij je past en met alle kleuren en details maak je het helemaal naar jouw smaak. Zo kun je eindeloos variëren tot je ziet: dit ben ik!

Kasten op maat

Een goede kast is niet alleen om spullen in op te bergen, het kan ook een eyecatcher zijn! Door te kiezen voor een kast op maat zorg je ervoor dat je de ruimte in je huis optimaal benut. Bovendien kun je de kast zelf configureren, zodat je zeker weet dat alles wat je erin wilt doen er ook daadwerkelijk in past! De kasten op maat van Lundia kun je vervolgens naar eigen inzicht aanpassen aan jouw wensen!

Start met samenstellen

Laminaat vloeren

Verrassend om te zien hoe groot de invloed van een vloer is op de sfeer in jouw huis. Daar sta je eigenlijk te weinig bij stil. Vind met het laminaat van Lundia de perfecte vloer welke precies past bij jou en jouw stijl in huis. De laminaatvloeren van Lundia zijn exclusief verkrijgbaar bij KARWEI.
Je kunt bij KARWEI kiezen uit 2 soorten: Lundia Functioneel en Vriendelijk of Lundia Eerlijk en Eigentijds.

Bekijk het assortiment

Lundia binnendeuren

Verrassend hoe groot de invloed van binnendeuren is op de sfeer in huis. Met Lundia binnendeuren kun je eindeloos variëren om de perfecte stijl te creëren. Met Lundia beprinte binnendeuren maak je een krachtig statement. Ze geven je interieur een volstrekt uniek karakter. En niet onbelangrijk: de binnendeuren zijn FSC gecertificeerd. Dat geeft een goed gevoel. Stel bij KARWEI zelf je ideale binnendeur samen in een paar eenvoudige stappen.

Start met samenstellen

Lundia buitendeuren

Een buitendeur is belangrijk in het aanzicht van je woning. Het moet één geheel zijn met jouw huis. Passend bij de gevel van het huis is een mooie buitendeur een echte blikvanger. Het Lundia buitendeuren aanbod is groot waardoor je voor elke stijl een passend model vindt! En niet onbelangrijk: de buitendeuren zijn FSC gecertificeerd en gaan lang mee.

Start met samenstellen

Recent bekeken