KARWEI KAART

Omdat de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop staan, kunnen we niet het volledige programma aanbieden zoals je van ons gewend bent. Wanneer de coronacrisis voorbij is, zorgen we weer voor een volledige programma voor onze kaarthouders.

Ontvang als KARWEI kaarthouder altijd en direct korting op je volgende aankoop. Alle voordelen van de KARWEI KAART op een rij:

Persoonlijke korting
Op dit moment is het helaas niet mogelijk om bonnen te ontvangen en in te leveren. We doen dit om onze klant en medeweker te beschermen door fysiek contact te beperken. Meer informatie over kortingsbonnen sparen.

Extra acties en aanbiedingen
Laat uw e-mailadres achter in 'mijn KARWEI' en ontvang extra acties en aanbiedingen.

Extra services
Voor de KARWEI-kaarthouders zijn er extra service voordelen. Bij grote of zware aankopen is de huur van de KARWEI aanhangwagen de eerste 2 uur gratis. Ook wordt plaatmateriaal van KARWEI gratis op maat gezaagd*. * Bekijk de voorwaarden >

Speciale (win)actie’s voor KARWEI-kaarthouders
Als KARWEI-kaarthouder kun je regelmatig mee doen aan speciale winacties. Als er acties zijn, staan ze op deze site.

Uitnodiging voor speciale events
Er worden regelmatig leuke events of workshop georganiseert. Als KARWEI-kaarthouder ontvang je hier een exclusieve uitnodiging voor.

Aanvragen

Het aanvragen van de KARWEI KAART is heel eenvoudig:

  • Meld je bij de informatiebalie van je KARWEI-bouwmarkt.
  • De bouwmarktmedewerker zal je informeren over de voordelen van de KARWEI KAART en geeft je de mogelijkheid om de algemene voorwaarden door te lezen.
  • De bouwmarktmedewerker vult je naam, postcode en e-mailadres in en je ontvangt je KARWEI KAART: Je kunt 'm direct gebruiken.
  • Geef je ook je e-mailadres op, dan ontvang je een speciale welkomstmail.

Kaartgegevens wijzigen
Ben je verhuisd of wil je je aan- of afmelden voor onze verschillende soorten online nieuwsbrieven? Wijzig dan zelf online je kaartgegevens.

Op onderstaande pagina's vind je meer informatie over diverse betalingsmogelijkheden en de KARWEI KAART.
- Betaalmethoden
- KARWEI Cadeaukaart
- Kortingsbonnen sparen
- VVV cadeaubonnen

Recent bekeken