Bezorgservice

Onze winkels zijn helaas tijdelijk gesloten. Maar zoals altijd, staan we via karwei.nl 24/7 voor je klaar. We zijn dan ook ontzettend blij met iedereen die hard werkt om alle webshopbestellingen door te laten lopen en hopen iedereen snel weer in goede gezondheid in onze bouwmarkten te mogen ontvangen. Wij zijn op dit moment aan het kijken op welke manier we onze PostNL pakketpunten voor je kunnen en mogen openen. Ook werken we er hard aan om click & collect bij onze winkels mogelijk te maken.

Heb je grote of zware artikelen gekocht in de bouwmarkt? Maak dan gebruik van de bezorgservice van Karwei om je aankopen bij je thuis te laten bezorgen.

  • Handig voor zware en grote artikelen
  • Tot aan de eerste deur bezorgd
Gekocht in de bouwmarktBedragLevertijd
Maatwerk raamdecoratie ophalen in de bouwmarktGratis3 tot 4 weken levertijd, op afspraak op te halen in de bouwmarkt
Maatwerk raamdecoratie thuisbezorgd€6.953 tot 4 weken levertijd, op afspraak thuisbezorgd
Vrachtwagenbezorging (voor artikelen met een grote lengte zoals plinten) thuisbezorgd€ 29Op afspraak
Vrachtwagenbezorging bij extra grote of zware aankopen (zoals vloeren, meubelen, maatwerk-deuren, tuinhout en sierbestrating) thuisbezorgd€ 39Op afspraak

Bestelinfopunt

In alle Karwei-bouwmarkten staat een bestelinfopunt. Dit is een computer waarmee je meer uit je bouwmarktbezoek kunt halen. Wil je bijvoorbeeld een zwaar meubel kopen, maar ligt hij niet op voorraad in de bouwmarkt? Of heb je niet de mogelijkheid om dit veilig naar je huis te vervoeren? Bestel het dan bij het bestelinfopunt en laat het thuisbezorgen. Verder kun je ook meer informatie vinden over de producten uit de bouwmarkt en productkenmerken vergelijken als je twijfelt welke je het beste kunt kopen.

Vragen? De medewerkers in de bouwmarkt helpen je graag!

Recent bekeken