vtwonen Loft Laminaat Cement 2V-groef 10 mm 1,86 m2

24.
99/m²
Per verkoopeenheid € 46.48
Wat is je oppervlakte?
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Dikte van 10 mm
  • V-groef aan lange zijde
  • Geschikt voor intensief woongebruik
  • Garantie van 25 jaar
  • Makkelijk te leggen met klikverbinding

Het vtwonen Loft laminaat cement met V-groef 10 mm 1,86 m² is een bijzonder modieuze vloer. De kliklaminaat vloeren van vtwonen Loft zijn gemaakt uit HDF en daarmee oersterk en geschikt voor intensief woongebruik. Het cement decor vormt een veelzijdige grijze basis voor zowel strakke als kleurrijke interieurs. Samen met de andere 'Loft' vloeren van vtwonen heeft de vtwonen Loft laminaat cement als kliklaminaatvloer een glad, strak en industrieel karakter.

Bijpassende plinten
Je kan de vloer afwerken met een hoge witte plint in verschillende stijlen en hoogtes. Voor het afwerken van de hoeken en kozijnen kunnen er speciale plintaccessoires gekocht worden.

Basisvloer
Laminaat kan worden gelegd op een betonnen of houten basisvloer. Deze dient vlak, vochtvrij en stabiel te zijn. Zet losse houten planken vast en maak een basisvloer van spaanplaat. Een betonnen vloer mag niet meer dan 2% vocht bevatten en verwerk bij dit type vloer altijd een vochtdichte folie. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte- isolatie of geluidsdemping worden gelegd. Het plaatsen van een ondervloer is een uitermate essentieel onderdeel van jouw nieuwe laminaatvloer. De belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen zijn: kleine oneffenheden worden weggewerkt, is thermisch en akoestisch isolerend. Voor elk type kamer en elk type situatie hebben wij een geschikte ondervloer beschikbaar. Dit laminaat kan ideaal worden gelegd in combinatie met de Goldline gouden ondervloer plaat of de isobase groen vloerplaten samen met plastic folie, de vloer mag niet gelegd worden in combinatie met de Aluline ondervloer of andere zachte ondervloeren.

Hulp nodig bij je klus?
Bekijk het klusadvies op onze website voor meer informatie over het leggen van een laminaatvloer.

Gereedschap
Maak bij het leggen van de vloer gebruik van: decoupeerzaag (voorzien van laminaatzaagje) of laminaatsnijder, winkelhaak, meetlat, potlood en afstandhouders.

Onderhoud
Laminaat is een hygiënische vloer die eenvoudig en gemakkelijk met een zachte bezem of stofzuiger schoongemaakt kan worden. Goed onderhoud verlengt de levensduur van je vloer. De vloeren zijn voorzien van een harde kunststof toplaag die bestand is tegen dagelijkse invloeden van schoenen, toch kunnen scherpe voorwerpen en zand de vloer beschadigen. Zorg daarom voor een goede deurmat, maak de vloer regelmatig schoon met zachte bezem of stofzuiger met zachte borstel en dweil met zo weinig mogelijk water (eventueel voorzien van een laminaatreiniger). Wees voorzichtig met het schuiven van meubels en voorzie deze van viltplakkers. Een bureaustoel met (zwenk)wieltjes kan jouw vloer ernstig beschadigen. Een vloermat onder het bureau kan dit voorkomen.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Laminaat
Productnummer 548290
Gewicht product 1950 gr
Hoogte product 1.0 cm
Lengte product 1.93 m
Breedte product 13.8 cm
Type(nummer) 548290
Merk vtwonen
Duurzaam Nee
Afmetingen uit verpakking
Dikte lamel 10.0 mm
Aantal lamellen per pak 7.0
Aantal m² per pak 1.86 m²
Lengte lamel (excl verbinding) 1380.0 mm
Breedte lamel (excl verbinding) 193.0 mm
Algemeen
FSC-keurmerk Nee
Lijn vtwonen
Type artikel Laminaat
PEFC keurmerk Nee
Kleurstaal Nee
Materiaal Hout, Melamine
Afwerking Behandeld
Soort materiaal HDF
Uiterlijk
Kleur Grijs
Kleurfamilie Grijs
Houtlook/houtstructuur Nee
Vorm Plank
V-groef Ja aan lange zijde
Voelbare houtstructuur Ja
Glanstype Semi glans
Decor Hout
Gebruik
Leginstructies Eenvoudig te leggen met klikverbinding
Gebruiksklasse Intensief woongebruik
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Type vloerverwarming Warmwaterbuizen
Antislip Nee
Geschikt voor trap Nee
Legmethode Zwevend met klikverbinding
Type verbinding Klikverbinding
Geluidsreducerende onderlaag Nee
Geschikt voor vochtige ruimtes Nee
Reviews worden geladen

Recent bekeken