139.
00
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Hoogpolig met een hoogte van 45 mm en een poolstructuur van doorgesneden lussen
  • Gemaakt van extra dikke en lange garens
  • Hoogwaardig polyester vloerkleed
  • Geschikt voor universeel gebruik
  • Antistatisch

Met het Genua vloerkleed carbon 45 mm 160x230 cm haal je een fraai vloerkleed in huis. Gemaakt uit extra dikke, lange garens is dit een hoogwaardig karpet. Met een dikte van 45 mm is het kleed behoorlijk stevig. De Genua heeft, net zoals de andere Genua kleden een warm en kleurig karakter. Daarom maak je je woning met het vloerkleed Genua carbon meer dan af.

Garantie
Het vloerkleed ontvang je met een jaar garantie zodat je op dit tapijt een betrouwbare aankoop doet.

Onderhoud
Gebruik altijd een deurmat bij de voor-en achterdeur van je woning. Zo voorkom je dat vuil in je woning komt en het vloerkleed vuil wordt (ook voorkomt dit krassen op je laminaatvloer). Om slijtage op veel belopen plekken te voorkomen adviseren wij om je vloerkleed af en toe te draaien. Ieder type vloerkleed heeft specifiek onderhoud nodig. Zo kan je een hoogpolig vloerkleed het beste uitkloppen. Zorg er daarnaast voor dat je je vloerkleed iedere week stofzuigt met een stofzuiger met roterende borstel. Zet de stofzuiger op een lagere stand bij vloerkleden met een hoge pool.

Vlekken
Ontstane vlekken moet je onmiddellijk schoonmaken. Zo voorkom je dat de vlek zich verder over het vloerkleed verspreidt. Zorg ervoor dat je vloeibare vlekken altijd van buiten naar binnen schoonmaakt. Alle vloeibare vlekken moeten eerst opgedept worden met een schone, droge doek of keukenpapier. Vlekken kan je het beste verwijderen met lauw water. Laat de vlek in een natte badstof (hand)doek trekken. Ga in ieder geval niet wrijven, maar leg de natte (hand)doek op de vlek en wacht tot de (hand)doek is opgedroogd. Rode wijn vlek? Gebruik nooit zout en witte wijn, dit maakt de vlek alleen maar erger. Probeer de vlekken niet weg te schrobben, dit kan de garens van het vloerkleed beschadigen. Mocht de vlek nog niet zijn verwijderd, informeer dan naar de speciale tapijtreinigers, zoals de HG Reiniger tapijt en bekleding 0,5L (verkrijgbaar in onze bouwmarkt)

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Vloerkleed
Productnummer 394535
Hoogte product 5.0 cm
Lengte product 1.6 m
Breedte product 2.3 m
Type(nummer) 9013024611
Merk Geen
Duurzaam Nee
Algemeen
Decor carbon
Kleur carbon
Lijn Genua
Vorm Rechthoek
Kleurstaal Nee
Kleurfamilie Grijs
Afwerking Gebandeerd
Materiaal Stof/textiel
Type artikel Vloerkleed
Gebruik
Beoogd gebruik Universeel
Geschikt voor wasmachine Nee
Zuignap onderkant Nee
Technische kenmerken
Antistatisch Ja
Maatwerk Nee
Productiemethode Machinaal gemaakt
Poolstructuur Doorgesneden lus
Poolgewicht 1500.0 g/m²
Poolhoogte 45.0 mm
Stofsamenstelling Geknoopte vezels
Antislip Nee
Reviews worden geladen

Recent bekeken