699.
00
Dit product is uit ons assortiment

Productomschrijving

  • Kleurfamilie:Bruin
  • Materiaal:Hout

Geen

De tafel Cascia is een stoere en robuuste hardhouten eettafel. Het teakkleurige tafelblad heeft door een speciale behandeling een ruwer oppervlak gekregen, waardoor de tafel deze stoere en robuuste uitstraling krijgt. Omdat hout een natuur product is gaat het na verloop van tijd leven. Alle houten tuinmeubelen zijn voor behandeld met een olie laag, na verloopt van tijd kunnen er scheurtjes en verkleuring ontstaan. Met de juiste behandeling blijft het hout lang mooi van kleur.Door het ruime oppervlak van de tafel kun je met meerdere personen tafelen en is er ruimte genoeg om spullen op te plaatsen. De tuintafel is uitstekend te combineren met de picknickbank uit de Cascia-serie.


Afmetingen
De tafel is 240 centimeter lang, 100 centimeter breed en 78 centimeter hoog.

Onderhoud geolied meubel
Je maakt als eerste je meubel schoon door deze te af te spuiten met water en te ontvetten. Vervolgens kan je het meubel schuren met een fijne korrel schuurpapier en na het schuren stofvrij maken. Neem het meubel af met een licht vochtige doek en breng als laatste tuinmeubelolie gelijkmatg aan. Bij het schoonmaken van je meubel, gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen maar een zachte borstel, groene zeep en lauw water.

Opslag
Om jarenlang plezier te hebben van uw meubel geniet het de aanbeveling om na het seizoen het meubel onder een beschutting te plaatsen, af te dekken met een hoes of binnen op te bergen. Het meubel droog en nooit helemaal luchtdicht afdekken, om schimmel en vochtplekken te voorkomen.

Constructie
Controleer elk seizoen, indien van toepassing, of het bevestigingsmateriaal van uw meubel nog stevig genoeg vastzit en draai dit zo nodig aan.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 483395
EAN 8711297363847
Gewicht product 67.000 gr
Hoogte product 78 cm
Lengte product 100 cm
Breedte product 2,4 m
Type(nummer)
Merk Geen
Algemeen
FSC-keurmerk Ja
Kleurfamilie Bruin
Materiaal Hout
PEFC keurmerk Nee
Uitschuifbaar Nee
Geleverd als bouwpakket (te monteren) Ja
Geschikt voor aantal personen 6
Afmetingen
Hoogte tot onderkant tafel 72 cm
Afmeting tafelpoot 10 cm 11 cm
Dikte tafelblad 5 cm

Klantreviews

Reviews worden geladen

Recent bekeken